Robu şi-a cumpărat sprijinul sindicaliştilor din Primăria Timişoara. Vezi ce le-a promis...

Robu şi-a cumpărat sprijinul sindicaliştilor din Primăria Timişoara. Vezi ce le-a promis candidatul dacă ajunge primar

6
DISTRIBUIȚI

O nouă înfrăţire electorală a fost parafată în 21 mai, în capitala Banatului, dar anunţată doar astăzi public. Candidatul USL la Primăria Timişoara, senatorul liberal Nicolae Robu, a semnat un acord de colaborare cu Sindicatul Liber al Salariaţilor din Primăria Municipiului Timişoara şi din Serviciile Publice aflate în subordinea Consiliului Local al Municipiului Timişoara. În baza acordului, sindicatul va sprijini activităţile fără caracter politic ale candidatului, va iniţia şi va participa la discuţiile cu caracter informal şi la negocierile colective, având ca obiect relaţiile de muncă, drepturile salariale şi protecţia socială a salariaţilor membri de sindicat. Drept răsplată, Nicolae Robu a acceptat ca, după validarea în funcţia de primar al municipiului, să supună aprobării consiliului local două proiecte de hotărâre având ca obiect organigramele şi statele de funcţii ale  aparatului de specialitate al Primarului şi a Direcţiei Poliţiei Locale Timişoara, stabilite prin decizia instanţei.


Alte prevederi ale acordului presupun virarea cotizaţiilor membrilor direct în contul sindicatului, plata retroactivă a drepturilor salariale , precum  şi a altor drepturi câştigate prin contractul şi acordul colectiv de muncă şi rezolvarea problemei deficitului de personal de la Căminul pentru Persoane Vârstnice. Răsplata supremă, promisă de Robu, din postura de viitor primar, este modernizarea vilei „Bistra” din Poiana Mărului  judeţul Caraş-Severin, din fonduri publice, pentru a fi folosită de către sindicat.

6 COMENTARII

  1. Problema de la caminul cu persoane varstnice trebuia rezolvata acum mult timp; e jenant ce se inatampla acolo si cu cata neglijenta a tratat pana acum municipalitatea subiectul

  2. Cum adica va moderniza vila Bistra din fonduri publice??? Pai daca o modernizeaza din banii mei (pentru ca eu contribui la fondurile publice)atunci sa pot merge si eu gratuit si de cate ori am chef la Poiana Marului la relaxere…asta e dovada clara ca domnul „estompat” (ca doar a declarat ca foloseste gel estompator pt suvitele carunte)isi cumpara voturile, in diferite forme…

  3. Daca au fost probleme la caminul de batrani ar trebuii sa raspunda directoarea PD iolanda si eventual actuala directoare generala de as. sociala de la primariecare da zahar si faina in loc sa faca as sociala adevarata.Poate Robu se pregateste sa se retraga la cantru de batrani de aia il inttereseaza situatia de acolo. Oricum nu are el treaba cu saracii si batranii .

  4. Robu e un papagal de tot rasul. A adunat 600 de pensionari la sediu si le-a transmis mesaj prin telefonul mobil, din pat, de acasa.Asa isi face campanie : merg studentii la intalnirea cu alegatorii, impart pliante si vorbesc despre el – povesti inventate -, transmite comunicate de presa, din pat si tot din pat trimite mesaje la 600 de pensionari pe care staful de campanie i-a adunat la sediu ca le va vorbi Robu. Si Robu le-a vorbit din pat, prin mobil. Tot din pat vrea sa conduca si primaria Timisoara.Spune ce vor oamenii sa auda ca nu-l doare gura, banii care s-au bagat in campania lui faraonica trebuie scosi inzecit, iar grupurile de interese din spatele lui vor avea grija sa sece orasul asta de toata vlaga. Nu va lasati inselati de vorbele lui mieroase. Nu este decat un farseur.Oricum, Timisoara nu va fi condusa de el ci de cei care l-ar impaia, numai sa nu piarda alegerile.

  5. PROSTEALA COMUNISTA

    LICHEAUA ACEASTA DE SUPERROBU, CHIAR NU VEDE CA SI DUMNEZEU I-A DAT O PALMA ?
    SECURISTII IL AU IN ATE, S-AU ESTE PREA DATOR?
    CE LICHELE(CANDIDATI) AVEM LA PRIMARIA TIMISOAREI:
    ROBU- POLITRUC RESAPAT
    ORZA- PURADELUL LUI CIUHANDU
    NODITI- TURNATOR ORDINAR.
    TIMISORENI, VRETI SA VEDETI CU ADEVARAT CINE SUNT LICHELE ACESTEA ORDINARE SI DUPA ACEEA LA PUSCARIE CU EI?
    ATUNCI, FITI DEMNI SI VOTATI PP-DD !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.