SURPRIZĂ Premierul Ponta nu a numit încă prefect în Timiş

SURPRIZĂ Premierul Ponta nu a numit încă prefect în Timiş

2
DISTRIBUIȚI

Guvernul condus de Victor Ponta a anunţat, ieri seară, numirea noilor prefecţi şi subprefecţi după decizia anterioară de demitere a tuturor celor numiţi de PD-L şi UDMR. Deciziile au fost publicate în Monitorul Oficial.


Surpriza a constituit-o faptul că în cazul judeţului Timiş nu a fost nominalizat nimeni în locul demisului Mircea Băcală. Asta chiar dacă pesediştii l-au dat ca sigur pe Eugen Dogaru, declarat de Ponta prietenul său, ca ocupant al fotoliului de prim om al guvernului din judeţ. Chiar şi liberalii au recunoscut că funcţia de prefect va fi ocupată de cel nominalizat de PSD. Liderul PSD Timiş, Titu Bojin, a declarat joi că „nu mai este un secret că Eugen Dogariu va fi prefect. Îşi va da demisia din partid”.  Propunerea iniţială a liberalilor pentru funcţia de prefect de Timiş, Liliana Oneţ, a fost „unsă” ca subprefect. L-a înlocuit pe demisul Zoltan Marossy, care a fost numit inspector guvernamental.

2 COMENTARII

  1. Fiindca Dogariu nu era functionar public si i se cauta o institutie care sa ii fie „gazda” cateva zile in cartea de munca… Si apoi sa fie transferat. Ergo…

  2. Buna seara,
    doamna Onet, este o fosta iubita a domnului Draganescu, de aici ne gandim de ce nu a numit-o domnul Ponta.
    Doreste totusi pe cineva de la PSD, nu?

    Numai bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.