Țigări de contrabandă, confiscate dintr-un BMW

Țigări de contrabandă, confiscate dintr-un BMW

8
DISTRIBUIȚI

Polițiștii de frontieră au reușit, ieri, să facă o nouă captură de țigări de contrabandă după ce , în baza unei analize de risc, au oprit pentru control un autoturism, marca „BMW’, care circula pe raza localităţii Moldova Nouă.


În mașina condusă de Gheorghiță D., de 48 de ani,  din judeţul Caraş-Severin, au fost descoperite, în saci de folie neagră, mai multe colete pline cu ţigări. Au fost ridicate 950 pachete de ţigări de provenienţă sârbească în valoare de 7.150 lei. Șoferul s-a ales cu dosar penal, iar întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării.

 

8 COMENTARII

  1. Dar BMW-ul de ce nu i l-ati confiscat,daca se foloseste de masina lui privata in scop de savrsirea crimei de trafic de contrabanda,ar fi trebuit confiscata si masina.

  2. CATALINCESCULE,fraier si idiot esti TU. Si cu atitudinea pe care o ai,sint sigur ca o sa mori in shant ,ori in puscarie. Vai de parinti tai,cu un animal prost ca tine.

  3. Nu numa masina sa fie confiscata,dar sa-i puna sechestru si pe tota averea pe care o are,si daca nu poate demonstra cum si-a facuto,sa-i confischeze tot si sa se duca sa traiasca in pesteri ,ca in epoca de piatra.Asa trebe procedat cu banditi ca astia,ca altfel nu se potolesc.

  4. catalincescule, esti cumva sluga lui dodoi?ca pe el l-au prins,cu al lui BMW seria 3 argintiu…..si oricum va fi obligat sa plateasca statului roman valoarea prejudiciului……daca nu are banii cash poate fi pus sechestru pe masina sau pe restaurantul din port….toate cele bune

  5. e, si ca o remarca pentru domnul dragos bota, nu stiu de unde aveti poza asta, dar sigur nu de la respectivul eveniment…..in poza sunt cateva baxuri, spre 9-10, pe cand el a fost prins cu aproape 2 baxuri……deci pace tuturor sisper sa va ma documentati cand scrieti articole….ca sa va mai dau o veste avea 50 de cartuse(500 de pachete) din o marca si 45 de cartuse(450 de pachete) din alta marca

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.