Ţigări şi alcool de contrabandă, capturate în zona Deta

Ţigări şi alcool de contrabandă, capturate în zona Deta

3
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii oraşului Deta au reuşit, în acest sfârşit de săptămână, să captureze ţigări şi alcool de contrabandă, aduse din Serbia. Agenţii au oprit pentru control un autoturism care circula pe D.N. 59, condus de F. Eugen, de 45 de ani, din municipiul Braşov. În urma controlului,  s-a constat că pe bancheta din spate acesta transporta 12 litri de alcool de 96% fără timbru fiscal.  În portbagaj, într-un locaş special amenajat, confecţionat artizanal, au fost descoperite 1.420 pachete de ţigări de diferite mărci. F.


Eugena s-a ales cu un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de  contrabandă în formă calificată  şi evaziune fiscală, iar autoturismul a fost indisponibilizat. Ieri, în jurul orei 00.10, poliţiştii l-au oprit pe S. Cristian, de 38 de ani, din Timişoara. La efectuarea unui control sumar al autoturismului au fost găsite 539 pachete de ţigări de contrandă. Şoferul a declarat că a găsit pachetul pe D.N. 59, între localităţile Moraviţa şi Deta  şi urma să le predea a doua zi la o secţie de poliţie. Până una alta s-a ales cu un dosar penal pentru contrabandă şi evaziune fiscală.

3 COMENTARII

  1. ce dracu mah credea-ti ca se opreste contrabanda.am lucrat acolo mi-am dat demisia in 2006 si stiu cum merge.au arestat 96 de militieni corupti si au angajat alti 96 de corupti.multumesc lui d-zeu ca am reusit sa plec din cloaca aia de corupti.de ce sunt inca shopurile deschise?????????sa poata sa sa mai faca si militieni,afaceristiietc un ban nu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.