Titu Bojin, candidatul USL pentru funcția de președinte al CJT :”Vremea aventurierilor...

Titu Bojin, candidatul USL pentru funcția de președinte al CJT :”Vremea aventurierilor în politică s-a cam încheiat” (P)

0
DISTRIBUIȚI

– Domnule Titu Bojin, am constatat că la întrunirile electorale ale USL Timiș vin din ce în ce mai mulți cetățeni. Credeți că e vorba doar de un val de simpatie?

Așa este! Cu bucurie am constatat și eu că, inclusiv în zonele în care USL nu e foarte bine reprezentată la nivel de primării, cetățenii vin în număr mare la întâlnirile cu noi. Nu e vorba doar despre un val de simpatie ci, mai degraba,  e speranța schimbării în bine.

–  Am sesizat că nu promiteți foarte multe lucruri, în timpul mitingurilor electorale. E o strategie?

– Am convingerea că, după 8 ani de guvernare portocalie, cetățenii s-au scârbit total de promisiuni, fără acoperire, de amăgiri de moment și de diversiuni. Recent, la Făget, am purtat o discuție cu un cetățean, care îmi spunea că singura modalitate de a recâștiga încrederea oamenilor din zonă este să ne prezentăm cu candidați onești, serioși, cu experiență în administrație și politică. Atunci, am tras concluzia că vremea aventurierilor s-a cam încheiat.

– Dacă tot vorbim de Făget, cum evaluați șansele deputatului Dorel Covaci în lupta pentru Primărie?

– Sunt sigur că Dorel Covaci va reuși să câștige, fără probleme, Primăria Făget. Covaci este omul care a transformat Făgetul într-o localitate importantă, respectată și cunoscută în întreaga țară.


Dorel Covaci nu este omul artificiilor și păcălelilor de moment. Este, fără să exagerez, unul dintre cei mai importanți membri ai PSD Timiș. Așa a fost, aşa este și aşa va fi!

 

 

 

 

 

 

 

 

–          Au apărut zvonuri legate de tentative de fraudare electorală, chiar pe zona Făget. Cum comentați?

 

–          Nu sunt numai zvonuri! După cum probabil știți, de la cel mai înalt nivel al conducerii PSD, prin vocea senatorului Ilie Sârbu, noi am atras atenția că încă există astfel de încercări. Ca să fiu și mai concret, se încearcă cumpărarea cărților de identitate de la potențialii votanți ai USL, cu sume mari de bani. Evident, cei care se dedau la asemenea fapte penale sunt locotenenți ai PDL, adică oameni certați cu legea care, încă pentru puțin timp, mai activează în domeniul silvic din zona Făgetului!

 

 

Revenind la întâlnirile electorale. Aveți un program extrem de încărcat, sunteți zilnic prezent la lansările candidaturilor pentru primării

 

Mulți mi-au spus să mă concentrez pe bazinele mari electorale, adică municipiile Timișoara, Lugoj, orașele și comunele cu număr mare de locuitori. Eu am considerat că este important să particip în fiecare localitate din județ, fără excepție. E o formă de respect pentru toți cetățenii, dar și o modalitate de a afla, la fața locului, problemele cu care se confruntă oamenii din Timiș. Să știți că în acești 8 ani de regres pentru România și Timișul a fost grav afectat. Avem, după 10 iunie, mult de lucru, atât în plan social, cât și în privința infrastructurii, a sănătății și educației.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.