Incident într-un avionul care a aterizat la Timişoara. Vezi ce s-a întâmplat

Incident într-un avionul care a aterizat la Timişoara. Vezi ce s-a întâmplat

6
DISTRIBUIȚI

Incident într-un avion care a aterizat, în această dimineaţă, pe Aeroportul Internaţional „Traian Vuia” Timişoara.


Echipa medicală a aeroportului a fost solicitată, în această dimineaţă, să intervină la aterizarea unui avion al companiei Wizz Air. Asta pentru că unuia dintre călători, care venea de la Dortmund, i s-a făcut rău în timpul zborului. Din cauza hipertensiunii, bătrâna a leşinat, dar şi-a revenit când aeronava a aterizat, conform purtătorului de cuvânt al aeroportului, Nicoleta Trifan. Imediat a fost preluată de medici şi consultată, dar pasagera a refuzat să fie transportată la spital pentru investigaţii suplimentare.

6 COMENTARII

  1. Domnule Dragos Bota,Dumneavoastra va suna bine probabil ca va adresati doamnei despre care scrieti cu „batrana”,dar,eu ca cititor, sunt deranjat de expresia total ireverentioasa.Sa deie Dumnezeu sa ajungeti si dumneavoastra la varsta senectutii si-o sa vedeti cum „va pica” toate apelativele de genul acesta ,total ireverentioase!Ce v-ar fi costat ca in locul acelui cuvant foloseati cuvantul doamna ?!.Din pacate nu sunteti singurul nepoliticos cu „varsta-treia” !.Mare pacat si tare,tare urat!!!

  2. tare „incident”….cei care vomita in pungi,pe timpul zborului,nu constituie…incidente?Credeti ca starea de voma sau de deranj pricinuite de zbor,sutelor de pasageri s-ar putea transforma in incidente si subiecte de presa?In caz afirmativ,va acord o exclusivitate,de acum 20 de ani….dar atunci nu s-a sinchisit nimeni,iar tot deranjul creat a fost o intindere de mana a stewardesei,cu o punga pentru deversat…va acord exclusivitatea gratuit,din prietenie…

  3. dumneavoastra ce credeti, chiar nu stie sa scrie corect Dragos Bota? eu nu sunt de aceeasi parere… poate ca dumneavostra nu aveti idee de volumul de munca dintr-o redactie…

  4. Decat sa sariti ca prostii din solidaritate de breasla, de birou sau de amicitie, mai bine ati fi corectat eroarea cauzata de fusereala si/sau copy/paste-uri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.