UNPR-istul Răducanu: „Robu a agresat populaţia cu atâtea afişe”. Vezi reacţia liberalului

UNPR-istul Răducanu: „Robu a agresat populaţia cu atâtea afişe”. Vezi reacţia liberalului

5
DISTRIBUIȚI

„Prin firea mea sunt un justiţiar, iar nimeni nu e mai presus de lege,  dar văd că s-ar putea să fie domnul Robu, pentru că a împânzit domeniul public cu nişte panouri patrulatere pe care nici acum nu vrea să le dea jos”,  a declarat, astăzi, candidatul UNPR la Primăria Timişoara, Ion Răducanu. Reacţia progresistului se leagă de scandalul cu căsuţele electorale şi de hotărârea dată ieri de Biroul Electoral de Circumscriptie Municipală  Timişoara, care îi obligă pe liberali să dea jos afişele respective, decizie pe care PNL Timiş a anunţat că o va contesta.  Răducanu se anunţă optimist  cu privirea la competiţia pentru fotoliul de primar : „Nu mă interesează că Robu ia cu zece voturi peste mine pentru că a agresat populaţia cu atâtea afişe”. Nici promisiunile lui Robu legate de corectitudinea  de care va da dovadă nu sunt veridice,  opinează Răducanu.  „Domnul Robu doreşte să demonstreze că dacă va câştiga va începe cu respectarea legii, mai mult decât Ciuhandu.  În preziua începerii campaniei au apărut mash-urile  pe blocuri. Iar Robu s-a scuzat că nu el, ci firma care le-a pus a greşit data.


Firma lui Dimeca le-a pus (n.r. Radu Dimeca – candidat la Consiliul Local din partea PNL) , iar acesta este printre primii pe lista de consilieri ai PNL”, a lămurit Răducanu.  Şi pentru că „ liberalii deja împart posturi de deconcentrate”, Răducanu a încheiat prin a-i transmite lui Robu o  invitaţe, prin intermediul presei: „ Vă rog să îi transmiteţi domnului Robu că aş dori să ne confruntăm în faţa oamenilor. Nu am nicio îndoială că este suficient de profesionist încât să o facă!”

Ajuns la conferinţa de presă cu o întârziere de aproape o oră, Nicolae Robu a declarat că „mie să-mi fie frică de confruntări televizate? Nu o să.mi fac eu agenda după alţii. S-a văzut la întâlnirea de la CRAFT cine a avut ceva de spus. Unii n-au avut răspunsuri la întrebările pe care le ştiau dinainte. Am fost obligat să turui la punctul cu cele cinci priorităţi ca să spun ce vroiam. Campania mea de outdoor este una normală şi civilizată. Am vrut să punem afişe suspendate pe stâlpi, care înseamnă costuri mai mici, dar nu ni s-a aprobat de către instituţiile subordonate primăriei. Atunci am pus mash-uri. Nu ştiu cât au costat pentru că nu mă ocupe eu de asta. S-au coalizat cu toţii împotriva noastră. Acele puncte de informare funcţionează legal. Azi noapte, acestea au fost vandalizate prin faptul că au fost lipite acele afişe, chiar dacă nu există nici o decizie definitivă. Poliţia Locală, care este foarte vigilentă pe timpul zilei ca să ne supraveghete punctele de informare, nu a  văzut nimic. Vom ataca hotărârea Biroului Electoral Municipal la BEJ sau chiar în justiţie. Nu mă pot pronunţa cine-s autorii, chiar dacă am nişte suspiciuni”.

5 COMENTARII

  1. deci, sunt uimit cum sa gasit si papagalul de Raducanu sa vorbeasca, o persoana josnica, care nu are nici o notorietatea in Timis, dpmdv este un penibil acest om, nu a facut nimic pentru acest oras, si dintr-o data sa trezit ca vrea sa candideze.
    Nu votati un interlop la primaria Timisoarei!

  2. E jale mare printre partidele din Timis, se pare ca „echipa galbena” castiga! Era si cazul, dupa atata vreme,ca liberalii sa dea primarul Timisoarei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.