VRĂJEALĂ Pedelistul Nodiţi vrea să crească, de la primărie, salariile timişorenilor

VRĂJEALĂ Pedelistul Nodiţi vrea să crească, de la primărie, salariile timişorenilor

8
DISTRIBUIȚI

Gheorghe Nodiţi, candidatul PD-L pentru Primăria Timişoara, anunţă minuni pentru electorat, chiar dacă, în multe cazuri, soluţiile concrete lipsesc. Nodiţi, la fel ca şi contracandidatul uselist Nicolae Robu, se laudă abitir cu specialiştii din echipa domniei sale.TelPark, palatele romilor, şi salariile mici stau în topul priorităţilor portocalii.


„Boala grea TelPark”  va fi vindecată  de către medicul Nodiţi de îndată ce va câştiga scaunul de primar. Nu a prescris şi „tratamentul”.  Nici palatele romilor nu vor scăpa de controale,  se laudă portocaliul , căci, se ştie,  toată lumea trebuie să respecte legea.  Tocmai pentru asta, Nodiţi spune că se vor face verificări pentru a vedea dacă proprietarii au sau nu autorizaţii de construcţie. Din postura de  viitor primar, le promite timişorenilor nici mai mult nici mai puţin decât locuri de muncă mai bine plătite. Cum?  Angajatorii din Timișoara trebuie să se bată în oferte când vine vorba de salarii, susţine pedelistul . Iar investitorii vor creşte ca număr prin atragerea de fonduri europene şi investitori străini.

8 COMENTARII

  1. Draga Loredana, pentru minciunile pe care iti permiti sa le scrii la adresa Dr. Noditi, TE BLESTEM sa ajungi sub bisturiul lui ! Si sa dea Domnul sa-l scape pe jos una din asistente, sa faci o infectie mortala !
    NERUSINATO !!!

  2. dragos, esti un mare mincinos!!! la conferinta de presa s-a facut analiza pietei muncii in Timisoara, unde s-a aratat ca ciuhandu si prietenii tai psd si pnl nu au avut o strategie de atragere de investitori straini care sa ofere salarii mai mari angajatilor din Timisoara, care sunt angajati pe pozitii subcalificate.
    si ca, desi primaria are un serviciu de dezvoltare si de scriere proiecte europene, de 100 angajati, au accesat 1 (UNUL) proiect european pe fonduri europene pe resurse umane!

    DRAGOS, ESTI UN MARE MINCINOS!

  3. lasand la o parte persoana lui Noditi…mai are cineva incredere in orice poarta emblema PDL? Daca da atunci ii sugerez acelei persoane sa se duca la un consult de specialitate pe str. Vacarescu.

  4. Daca si tu esti ziarista atunci eu sunt astronaut. Du-te fata mea si cauta un rost in viata pentru ca jurnalismul e pentru oameni culti, educati, civilizati, cititi, informati. Tu nu ai nicio treaba cu aceste „adjective”. Cand incepi un articol ca pe maidan sau in mahala folosind un vocabular de cea mai joasa speta (vrajeala etc),nu te poti numi in toata viata ta jurnalist

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.