Autobuz al RATT, tras pe dreapta de Poliţie după o cursă ilegală...

Autobuz al RATT, tras pe dreapta de Poliţie după o cursă ilegală pentru PNŢCD

8
DISTRIBUIȚI

Un autobuz al Regiei Autonome de Transport Timișoara, închiriat de PNȚCD pentru a face curse între Timișoara și Dumbrăvița, a fost oprit, aseară, de polițiștii de la Rutieră pentru control după ce au primit o sesizare de la primarul din Dumbrăviţa.


Când au verificat documentele șoferului, agenții au constatat că nu avea licență de transport persoane pe ruta respectivă. În aceste condiții, cursa a fost întreruptă, iar polițiștii l-au luat pe șofer la declarații. Agenții au ridicat numerele de înmatriculare ale autovehiculului , iar RATT s-a ales cu o amendă de 14.000 lei. Pentru o perioadă de şase luni, autobuzul a fost indisponibilizat şi nu va mai putea fi pus în circulaţie, au declarat, pentru PRESSALERT.ro, surse oficiale din Poliţia Timiş.

8 COMENTARII

 1. O alta mare victorie a administratie Ciuhandu ! Si dobitocu’ de Orza vrea sa continue? Cu ce, cu ilegalitatile si ghiolbaniile astea? Iata cum, pentru interesele personale ale neispravitilor astia, Timisoara ramine 6 luni fara un autoboz (din cele cu burduf, cum vad eu din poze) pentru care insa va trebui sa platim, noi toti, ratele de leasing. Oare nu ar putea sa i le impute duetului de ilegalisti ciuhandu-orza? Sa le plateasca din buzunarele proprii, ca au adunat destul pina acum !

 2. dezinformare totala.realitatea se poate afla doar pe teren.”sursele din politie”au primit comanda politica.licenta de transport exista ,nu intra in competenta politieisa verifice aceste documente sau si mai mult sa faca pe controlorii in autobuz….deh traim in Romania si este posibil orice.
  …ratt a primit avertisment,iar autobuzul era inchiriat si efectua o cursa speciala.verificati informatia si veti afla adevarul.

 3. sunt licente de mai multe tipuri, asa ca d-na esca, poltia are dreptul sa solicite si sa verifice toate documentele necesare transportului, permis, certificat inmatriculare, carte de identitate a autovehiculului, atestat sofer, licenta de executie, licenta de transport, in cazul curselor regulate licente de traseu, foaie de parcurs, etc

 4. ATENTIE,ATENTIE,cetateni din CS,USL-ul va pregateste BLAT,BLAT,la alegerea pt. CJ.Daca cumva cistiga FRUNZAVERDE,BLAT,BLAT 1000000%.TREZITIVA ODATA. Nu va m-ai lasati furati.

 5. Speram sa se incheie si jaful de la RATT odata cu schimbarea primarului!
  Cititi toate magariile pe acest blog : transportulincomun.blogspot.com
  Pina acum nu puteam posta nimic niciunde fiindca deranja, poate e cazul sa cititi adevarul!

 6. Probabil că se respectă anumite proceduri în cazul imobilizării autoburului, dar, să îl indisponibilizezi 6 luni, pe lipsa asta de mijloace de transport în comun, mi se pare o absurditate tipic românească. Iraţional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.