Casele pedeliştilor din Tomnatic, „împodobite” cu cruci negre

Casele pedeliştilor din Tomnatic, „împodobite” cu cruci negre

0
DISTRIBUIȚI

PDL Timiş a trimis astăzi o înregistrare video care ilustrează o „bătaie electorală” în care ar fi fost folosită o bâtă de baseball, peliculă din care  lipsesc complet imaginile cu lovituri. Raul Dan Crişan, consilierul local PD- L din Gătaia, „victima agresiunii”,  susţine că a fost atactat de fostul viceprimar din Gătaia, Sas Ştefan, fost pedelist, actualmente membru PSD şi candidat la funcţia de conslier local, în timp ce împărţea pliante electorale „Noaptea trecută în jurul orei 1. Am făcut plângere pentru agresiune la Poliţie, pentru că de mai bine de o săptămână suntem hărţuiţi”, a declarat Crişan.

De cealaltă parte PSD Timiş a emis un comunicat de presă prin care precizează că : „în imaginile surprinse cu ajutorul unui telefon mobil, nu se vede nici un fel de agresiune.


Limbajul celor implicaţi în incidentul de la Gătaia este, într-adevăr, total neadecvat, dar agresiunea lipseşte cu desăvârşire. Astfel, încercarea de autovictimizare a membrilor PD-L se loveşte de nulitate”. Totodată, Titu Bojin, preşedintele PSD Timiş, atrage atenţia că respectiva filmare este o tentativă de diversiune din partea PD-L şi atenţioneză că este doar prima din cele care vor veni.

PD-L Timiş mai acuză şi că „USL a vopsit casele consilierilor locali PD –L din Tomnatic şi casa primarului PDL. Poliţia a întocmit deja șase dosare penale în acest caz. Echipa USL a fost surprinsă de camerele video ale unei farmacii”. „Opera de artă”, care include şi nişte cruci, este demonstrată prin mai multe fotografii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.