Chestorul Handra, numit şef de structură în cadrul Inspectoratului General al Poliţiei...

Chestorul Handra, numit şef de structură în cadrul Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră

8
DISTRIBUIȚI

Fostul şef al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoare, chestorul Ioan Handra, care şi-a dat demisia din această funcţie nu a rămas decât câteva zile la dispoziţie.


Venit de la Arad, unde a condus inspectoratul judeţean, chestorul Handra s-a remarcat prin blocarea acţiunilor de combatere a contrabandei cu ţigări şi numirea de arădeni în funcţiile cheie. Handra este, de astăzi, şeful Direcţiei de implementare a sistemului integrat de securizare a frontierei. Această direcţie este o structură suport, neoperativă, aflată în subordinea directă a Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră.

8 COMENTARII

  1. Pacat ..un om deosebit…..discret ,.fara figuri de sef…prea fin pentru momentul asta…a fost pus intr-o situatie nasoala pt ca trebuit sa faca concedieri ,..si nu le-a facut usor.
    Oricum incomparabil …cu Iures…..de la DNA

  2. Ralf, ciocu mic! DA nu i-a fost usor sa dea afara oameni”pt ca a fost greu” sa-si rezolve oamenii si sa plece ce-i ce nu faceau parte din „gasca lui sau a apropiatilor lui”.
    Hai sictir si plangi pe malul Muresului dupa el.

  3. tocmai ptr ca sunt promovati astfel de oameni asupra carora au existat si inca mai exista in continuare anumite suspiciuni, in structuri centrale si nu numai ale politiei de frontiera, avem probleme foarte mari de credibilitate externa mai ales in randurile oficialilor de la Bruxelles, oameni care sub nici o forma nu ar fi trebuit sa li se permita vreun acces la sistemul informatic Schengen. Acesti oameni ajunsi in aceste functii, nu vor securiza niciodata frontiereleci, dimpotriva se vor folosi de multe informatii ptr a pune in pericol securitatea frontierelor. AHHHH….DEGEABA VORBIM……

  4. vorbiti prostii, asta era unul dintre pionii principali pe harta contrabandei cu tigari din europa de est –SERBIA–MORAVITA–TIMISOARA–ARAD–NADLAC–EUROPA CENTRALA SI DE VEST–MAREA BRITANIE. La o investitie de 1000000 de euro, profitul era de 1000000 euro. Deci merita efortul.Si cateii lui de la arad, insirati de-a lungul zonei de interes de la agentul UZUM, de la moravita, la BOLDICI la nadlac, toti au papat cate un leut de o ciorba, asa ca mai usor cu laudele la adresa lui Handra asta, ca va stropiti pe picioare…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.