Cu cât a întârziat primarul Robu ceremonia de Ziua Drapelului

Cu cât a întârziat primarul Robu ceremonia de Ziua Drapelului

4
DISTRIBUIȚI

Punctualitatea nu este punctul forte al primarului Timișoarei Nicolae Robu. A demonstrat acest lucru și astăzi la ceremonia desfășurată cu ocazia Zilei Drapelului în Piaţa Libertăţii.


La ora 10, când era programată începerea manifestării, toată lumea era prezentă – garda de onoare de la Batalionul 13 Mircea, public, o ambulanţă de la SMURD, oficialităţi. Mai puţin primarul. Aproape zece minute a stat toată lumea în aşteptarea lui Nicolae Robu, la un moment dat discutându-se să înceapă ceremonia fără acesta. Într-un final a apărut şi lucrurile au reintrat în normal. S-a intonat imnul, s-a ridicat drapelul pe catarg după ce a fost sfinţit, iar prefectul, primarul, preşedintele consiliului judeţean şi reprezentanţii Armatei l-au sărutat. Fanfara militară a oferit un mini-show de sunet şi mişcare, după care garda de onoare a defilat în aplauzele celor câteva zeci de timişoreni prezenţi în Piaţa Libertăţii.

4 COMENTARII

  1. Mai nu v-ati uitat la barometru??? nu poate iesi la peste 34grade , la bypass crezi ca e indicat??? railor, cautati-i o9 sosie, baaaaa nu sotie ca are si e de treaba , unul care sa-i semene hai sa vdem gasim??

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.