Cum comentează senatorul Borza dezastrul de la PD-L Timiş

Cum comentează senatorul Borza dezastrul de la PD-L Timiş

4
DISTRIBUIȚI

PD-L a pierdut bătălia pentru Timiş după ce şeful organizaţiei, Constantin Ostaficiuc, a fost învins la consiliul judeţean, iar în Timişoara  candidatul democrat-liberalilor la funcţia de primar a luat mai puţine voturi decât cel al Partidului Poporului Dan Diaconescu.


Echipa lui Ostaficiuc a încercat, în primele momente, să mascheze înfrângerea umilitoare, susţinând că nu sunt rezultate oficiale şi că oamenii propuşi de ei vor lua mai multe voturi decât partidul care va deconta nemulţumirea populară. Contactat de PRESSALERT.ro pentru a comenta rezultatele obţinute de PD-L Timiş, senatorul Dorel Borza, cel care a condus filiala înaintea lui Ostaficiuc şi care a rămas în ultimii patrui ani într-un con de umbră, a declarat că „nu vreau să mă transform în comentator politic. S-a ales praful. Este treaba lui Costi să explice ce s-a întâmplat”.

4 COMENTARII

  1. Daca ar mai trai Brennus conducatorul Galilor le-ar spune si urmasilor lui Traian Basescu ceea ce le-a spus si urmasilor lui Traian in timp ce le cantarea aurul , si anume : Vae victis !

  2. domnu borza,
    ie adevarat ca ati vandut la tigani cu bani grei o casa pe str. loga dupa ce ati primit-o moka de la legea 112/1995 ?
    daca da, dati-va urgent demisia!

  3. Nea Doru, langos spune pe posturi ca ti-ai cumparat postul de senator precum samartinean la aeroport!!!Minciuna,nu? samartinean cred ca da!!!a dat 100.000 de euro…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.