Cum se explică primele pedepse din dosarul lotului Moravița 1

Cum se explică primele pedepse din dosarul lotului Moravița 1

7
DISTRIBUIȚI

Pedepsele primite de polițiștii și vameșii din lotul Moravița 1 care au recunoscut acuzațiile așa cum au fost formulate de DNA – între un an și zece luni și trei ani cu suspendare – și considerate de unii prea mici au o explicație juridică. Prin sentință, judecătorul a schimbat încadrarea juridică a faptelor de care au fost acuzații inculpații de către DNA.


Asftel, infracțiunea de constituire de grup infracțional organizat, pentru care pedeapsa este între 5 și 20 de ani, a fost schimbată în asociere în vederea săvârșirii de infracțiuni. De asemenea, în cazul celor doi vameși, infracțiunea de contrabandă calificată în formă continuată a fost schimbată în complicitate la contrabandă calificată în formă continuată. Prin aceeași sentință, în cazul celor doi vameși care au primit pedepse cu suspendare sub supraveghere, instanța i-a obligat ca în perioada de probă de cinci ani să se prezinte, la datele fixate de Serviciul de probaţiune de pe lângă Tribunalul Caraş- Severin, respectiv Timiş, să anunţe în prealabil orice schimbare de domiciliu, reşedinţă sau locuinţă şi orice deplasare care depăşeşte 8 zile, precum şi întoarcerea, să comunice şi să justifice schimbarea locului de muncă și să comunice informaţii de natură a putea fi controlate mijloacele de existenţă. Împotriva sentinței se poate face recurs în următoarele zece zile.

7 COMENTARII

  1. Bai, Bota, ce explicatii poti sa dai cu copy-paste din Codu’ Penal? Esti un nesimtit fara limita! Daca nu ne spuneai tu, nu cred ca ne descurcam sa deslusim ce inseamna „suspendarea sub supraveghere”! Esti un ticnit irecuperabil!

  2. am impresia ca esti unu din lotul care inca se judeca si in curand vor veni si condamnarile cu executare pr spagarii nenorociti care au furat prin vami si mergeau la servici doar pentru spaga si hotie.Astept cu nerabdare condamnarile cu ani grei de temnita pentru spagari care se credeau invincibili atatia ani.

  3. iuje – alt oparit cu tastatura…stii tu foarte bine ca ei mergeau numai pt spaga…nu stiam unde sa-l gasesc pe cel ce detine dreptatea…sa-ti fie de bine pt sticlele de bautura si tigarile fara taxe pe care le-ai luat din vama, ca altfel tot cu carpati, bucegi si saniuta ramaneai

  4. mai Iuje, mai dobitocule, ceea ce doresti tu la baietii astia de la vama ,sa ti se implineasca tie, iar boala aia de care suferi si inca nu si-a facut vizibile primele simptome sa te chinuie ani de zile fara incetare si zi si noapte. Vezi ca tratamentul pentru boala de care tu suferi este foarte scump si numai nevasta-ta poate face rost de bani printr-un simplu anunt in Publitim la rubrica…….stii tu care. Sa te stingi incet , incet , dar in chinuri si sigur!

  5. frustratilor si retarzilor ce sunteti….se pare ca voi suferiti pt acesti nenorociti care acupau locurile la vama si politia de frontiera adica hoti cu uniforma care au facut vestu de rusine prin faptele lor de coruptie si contrabanda.au crezut ca nu-i va prinde nimeni niciodata ca aveau de unde sa dea spaga mai departe la alti corupti din sistemul infect de nenorociti ca ei.o sa fie multi ani cu executare pt uni care traiau in lux si sfidau pe toata lumea prin nesimtirea de golani……..in curand la puscarie la turtoi :))))))))))))))

  6. In mod f.clar ceilalti vor lua pedepse cu parnaie. Si pe niste ani buni.
    Cretinii vorbeau de achitare si alte aberatii de genul asta. La bulau o sa mearga multi dintre jegurile astea.

  7. sunteti niste frustrati , poate ca ar trebui sa verificati acum in vami sa vedem ,oare nu ne fac de rusine in continuare si nu s-a schimbat nimic de fapt?
    A fost totul politic ,nimeni nu spune ca au fost curati , dar cum sa faca DNA-ul un dosar legal din moment ce toti sunt analfabeti,inculti….ar trebui sa se sesizeze DIICOT -ul in vami si asa speram sa se rezolve ceva.
    Pietele urla de contrabandisti,bisnitari,nu ii vede si nu ii aude nimeni..
    Asa s-a facut curatenie ????

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.