Deputatul Popoviciu a demisionat de la conducerea PD-L alături de întreaga echipă...

Deputatul Popoviciu a demisionat de la conducerea PD-L alături de întreaga echipă Boc

5
DISTRIBUIȚI

După o şedinţă extrem de agitată în care conducerea centrală a PD-L a analizat rezultatele dezastruoase de la alegerile locale, Emil Boc a anunţat că întreaga sa echipă şi-a dat demisia. Printre demisionari se află şi deputatul de Timiş Alin Popoviciu care era secretar executiv al PD-L .


Conform antena3.ro, în timpul şedinţei maraton, Constantin Ostaficiuc, preşedintele pedeliştilor timişeni, a afirmat  „Nu are rost să ne mai minţim. Să avem curajul să spunem: Tu,da! Tu,nu!”. Ostaficiuc a pierdut bătălia pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, însă organizaţia a obţinut un scor mai mare decât media naţională. „Partidul va avea o conducere interimară până la alegerea unei noi structuri de comandă. Preşedintele partidului şi membrii Biroului Permanent Naţional îşi asumă eşecul. PDL va decide până duminică data congresului în care se va alege noua conducere a partidului”, a declarat Emil Boc. Acesta a anunţat, de asemenea, că nu va mai candida pentru un nou mandat pe preşedinte al PDL.

5 COMENTARII

  1. Popoviciu! mare gunoi parvenit, ti-a venit randu!!!! sa te mai vad cu te plimbi prin primarie cu capul in tavan???? cine dracu te mai priveste ca scuipa lumea dupa tine javra!!!!! cat rau ai facut tarii si tu si mai ales gunoiul de OSTAFICIUK!!!!!

  2. aia 3000 de la lovrin , care l-au rugat cu lacrimi in ochi sa le taie salariile , acum il vor lider la ei. numai ca aia 3000 sunt cazati la marginea satului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.