EXCLUSIV Angajaţii aeroportului „Traian Vuia”, spionaţi ilegal de pedelistul Sămărtinean

EXCLUSIV Angajaţii aeroportului „Traian Vuia”, spionaţi ilegal de pedelistul Sămărtinean

41
DISTRIBUIȚI
Angajaţii Aeroportului Internaţional „Traian Vuia” din Timişoara au fost spionaţi în mod ilegal de administraţia condusă de fostul director, pedelistul Cornel Sămărtinean. După ce acesta a fost schimbat din funcţie, s-a descoperit că au fost montate camere video şi microfoane, ascunse în senzorii de mişcare plasaţi în toate birourile. În ambele clădiri ale administraţiei au fost instalate echipamente care stocau imaginile şi sunetul, în corpul A aceste receivere fiind instalate chiar în biroul directorului Sămărtinean. Practic, toate mişcările angajaţilor din birouri erau monitorizate la sânge, iar imaginile erau stocate în servere aflate în afara aeroportului. Cei care lucrează acolo au rămas mască atunci când au văzut cum erau ţinuţi sub lupă. „Când au instalat senzorii de mişcare în birouri au spus că sunt pentru hoţi. Avea logică. Nu ne-au spus, însă, nimic despre camere de supraveghere şi microfoane. Ştiam de camerele de pe holuri, dar nici să ne spioneze şi-n birou”, comentau angajaţii uimiţi de Big brother-ul portocaliu.


Unii bănuiau că ar fi supravegheaţi, dar nu aveau confirmare. Printre angajaţi se discută că supravegherile ilegale au surprins câţiva dintre cei  monitorizaţi în ipostaze erotice.
În urma verificării echipamentelor descoperite, s-a stabilit că, de curând, au fost tăiate cablurile pentru înregistrările audio de la receivere, dar nu şi de la dispozitivele clandestine de supraveghere. Deşi au fost şterse o parte din înregistrările de la receivere, cei care au spionat au mai uitat câteva cadre filmate ilegal.
Impus în funcţia de director al aeroportului de preşedintele PD-L Timiş, Constantin Ostaficiuc, Sămărtinean  şi-a luat ca şi consilier pe probleme de securitate de Mircea Preunca, fost ofiţer SRI, fratele consilierul judeţean PD-L Daniel Preunca. Acesta este şi administratorul firmei MT Systems SRL, care a avut contractele de instalare a sistemelor de supraveghere cu aeroportul. Contactat telefonic pentru a comenta operaţiunea ilegală de supraveghere, Cornel Sămărtinean s-a mulţumit să spună „nu comentez, la revedere”. Mircea Preunca a susţinut în schimb că „tot ce s-a făcut a fost legal. Nu s-a încălcat nici o lege. La intrarea în clădiri erau avertismente că sunt obiective supravegheate. Nu erau ascunse camerele. Erau la vedere. Sunt sisteme de supraveghere din comerţ. A fost înregistrare doar video, nici gând de înregistrare audio. Totul a fost legal”. Luni va fi depusă o plângere penală la Parchet de noua conducere a aeroportului pentru  supravegherile ilegale.

41 COMENTARII

 1. incet ,incet ies la iveala toate ilegalitatile facute de acest tandem diabolic, samartinean si preunca, care au santajat vechii angajati care pina la urma au fost nevoiti sa demisioneze fiindca cornel nu putea sa lucreze cu ei. Insa nu trebuie neglijat faptul ca acesti doi indivizii au avut sprijinul unor persoane din interiorul sectoarelor de activitate din aeroport. La dispecerat caragui cristian, la handling pirvanescu adrian, la security dan vasile alin (fost jurist la sri ,omul de casa al lui preunca si cumnatul lui pirvanescu adrian), la infrastructura luchian marian (soferul lui samartinean de la buticul de ciorapi, ca nu are nici o fabrica, el fiind doar un simplu bisnitar), in corpurile administrative, cu ajutorul lui ciolan aurelian,mezin marius,alexa rodica, les floare (lider de sindicat). Sper ca in sfirsit acesti derbedei sa plateasca pretul corect, adica citiva ani de inchisoare pentru bataia de joc la care i-au supus pe angajatii aeroportului. Sunt convins ca vor mai iesi la iveala si altele.

 2. Domnule Idolu, ce va sugereaza acest articol din Codul Aerian al Romaniei?
  „Art.106 Comunicarea de informatii, stiind ca acestea sunt false, daca prin acest fapt se pericliteaza siguranta zborului, se pedepseste cu inchisoare de la 2 la 10 ani.”
  O fi transmis cineva date false despre rezistenta pistei, pentru a primi aeronae mari chiar daca pista nu rezista, punand in pericol viata a mii de pasageri?

 3. Dl Bota intamplator eram in zona cand dl Idolu iulian daniel va plimba prin zona si dvs faceati fotografii. Chiar ma intrebam cand o sa apara aberatia asta cu „spionatul”. E chiar atat de greu sa intelegeti ca, peste tot in lumea asta, cei care manipuleaza documente secrete sunt supravegheati? Ce e anormal? Ma intreb cum probati dvs partea cu…audio? Sunteti electronist? Idolu e electronist? V-ati facut de bascalie! Mai sunt curios sa stiu cine v-a aprobat, in scris, plimbarea pe AIT si partea cu fotografiatul?!? Pe la NOI nu a trecut asa ceva! Va invit sa scrieti ca pana si xeroxul din AIT are un contor special, tocmai pentru protectia datelor clasificate al unui obiectiv strategic si de interes
  si siguranta nationala!
  N-ar fi mai bine sa va dam NOI cnp-ul dlui Idolu ca sa-l bagati in baza
  de date a Min Sanatatii? S-ar putea sa aveti surprize placute. Atunci o
  sa va invitam sa scrieti cum de e posibil ca un om cu asemenea
  probleme la mansarda are acess la ORNIS si este detinator de arme de foc. Si nu una!

 4. POATE CU ACEASTA OCAZIE SE ELUCIDEAZA CAZUL SEMNARILOR CONTRACTELOR DE MUNCA PRIN DOL,CAND SEMNAREA S-A FACUT DOAR CU COVASA IOANA,NEFIIND NIMENI IN BIROUL RESURSE UMANE,LA MOMENTUL DAT!!!COVASA IOANA IN TIMPUL INTEROGATORULUI DIN 25.05.2012 FACUT DE JUDECATORUL POPESCU,LA TRIBUNALUL TIMIS SALA 171,A AFIRMAT SUB JURAMANT,CA SEMNAREA CONTRACTELOR DE MUNCA DIN 16.11.2011 SI 23.11.2011(DECIZII,ADITIONALE)S-AU FACUT SI IN PREZENTA ANGAJATILOR:IONESCU,BLAJAN,LUCA!?! MINCIUNA COVASA !!!A RAMAS CONSEMNAT NU UITA!!!DE FAPT SEMNAREA S-A EXECUTAT DUPA PROGRAMUL 15:55,ACTUL FIIND NUL DE FAPT SI DE DREPT,MARTURIE STAU IESIRIRE ANGAJATILOR DIN P-2,ORELE FIIND PROBE CONCLUDENTE IN AFLAREA ADEVARULUI.MULTUMIM PE ACEASTA CALE FIRMEI AGORA!!!

 5. Un angajat
  18/06/2012 – 1:29 PM
  Verificati schimbarea politica la P.F.Aeroport Timisoara,Popa versus Stoica!!!Faceti dreptate d-le comisar sef Ion Mirescu!!!
  Şef la Poliţia de Frontieră, peste aeroport, soţie şi cumnată
  Acasă » Actualitate
  Un ofiţer de la Inspectoratul Poliţiei de Frontieră Timiş a fost detaşat marţi, la comanda punctului de frontieră de la Aeroportul Internaţional „Traian Vuia” Timişoara, unde va fi şef şi peste soţie şi cumnată, ambele cu grad de agent, contrar prevederilor regulamentelor interne.
  Comisarul-şef Marius Dinu a fost detaşat la comanda punctului de frontieră de pe Aeroportul Timişoara, până la scoaterea la concurs a acestuia, conform procedurilor. Ciprian Gaic, purtătorul de cuvânt al IJPF Timiş, a confirmat plecarea ofiţerului către structura aeroportuară.
  Numirea comisarului-şef Dinu, chiar şi în condiţii temporare, stârneşte controverse datorită faptului că aeroportul timişorean va fi evaluat Schengen, în data de 16 noiembrie, de o comisie de experţi internaţionali, iar noul şef nu a mai lucrat niciodată într-un punct de frontieră şi este total lipsit de experienţă. El va trebui totuşi să stăpânească şi situaţii de genul celor susţinute de surse din interiorul aeroportului, care vorbesc despre faptul că prin filtrul poliţiei de frontieră ar fi trecut, spre ţări din UE, minori cu acte contrafăcute, destinaţi pieţei cerşetorilor.
  Odată cu evaluarea experţilor va intra în exploatare şi terminalul non-Schengen care va prelua fluxul de pasageri care vin din afara acestui spaţiu.
  Fostul şef al punctului de frontieră, comisarul Popa Călin, a fost nevoit să părăsească postul de la aeroport, din cauza unor reclamaţii venite de la unii subalterni şi a relaţiei profesionale încordate cu Cornel Sâmărtinean, comandantul Aeroportului Internaţional „Traia Vuia” Timişoara.JIJI 16:04:54, 09 Nov 2010 2
  Ala de dinainte era in aceeasi situatie stimabililor, doar ca se afla in clinciuri cu jegosul ala de Stoica Cornel care cred ca vaneaza locul prin orice metoda. Dinu stie carte ,nu a lucrat in ptf ca nu a vrut dar carte stie.
  Ala de dinainte fiind-comisarul Popa Calin!!!Samartinean Cornel-Mircea,managerul aeroportului Timisoara,mai strangea euro,deci,si din spaga de la P.F.,traficul cu minori!!!Bravo D.N.A.,exista probe,o sa scape tiranul,are avocati tari in spate,lichidati-l!!!

 6. SEX IN BIROURILE AEROPORTULUI TIMISOARA!!!VAI NENOROCITUL DRACU,BESTIA DE CHILOTAR,MANIPULANTII SE RUPEAU CU MUNCA LA AERONAVE,IAR CELE DIN T.E.S.A. O SUGEAU LUI GITTANOS!!!TREBUIE IMEDIAT CONDAMNAT LA 15 ANI DE INCHISOARE CU EXECUTARE,PENTRU HARTUIRE SEXUALA IN TIMPUL SERVICIULUI,DIFUZARE DE MATERIALE PORNOGRAFICE CU BUNA STIINTA!!!SAMARTINEAN CORNEL-MIRCEA PLECA DE LA SERVICIU LA MIEZUL NOPTII,IAR NOI CREDEAM CA LUCREAZA SA RESTITUIE DIVIDENTELE!!!ASTA A FOST ECHIPA INTELIGENTA 2010-2012.06.18 ORA 10:00.

 7. BRAVO MEZIN,BRAVO URSU,NU I S-A USCAT CERNEALA PE DEMISIA LUI NEA MIRCEA,CA DEJA E VANDUT LA RECHINI!!!BINE NEA CORNEL CA LE-AI DAT SALARII DE 4.000-5.000 RON,CA UITE MULTAMU!!!CAND ATI CHELTUIT CEI 1.500.000 EURO PE DIVERSE,A FOST BUN NEA PERLA MARII!!!CAT E B.R.D.-UL IN FLOARE NICI IN BASCA NU MA DOARE!!!LA PUSCARIE CU ECHIPA INTELIGENTA A AEROPORTULUI TIMISOARA,2010-2012.06.18 ORA 10:00.RUSINE MEZIN,URSU V-AM VAZUT LA ANTENA 3,ARATATI CU DEGETUL,CA VOI NU STIATI NIMICA,NAIVII IILUP CE SUNTETI,NISTE IUDE!!!MERGETI MA LA PARNAIE ESCROCILOR!!!TRIFAN SPUNEA CA EA NU STIE NIMICA PERSONAL DE SPIONAJ,BAAAA ESTI PRIVATA FATOOO,TU REPREZINTI A.I.T.,DESTEPTAREAAA!!!

 8. Traficantul de droguri nigerian care umileşte Poliţia şi Justiţia din România
  4 iunie 2010, 00:04 | Autor: Cristian Poelincă | 571 afişări
  Cuvinte cheie: timisoara, adevarul de seara, obi innocent, nigeria, trafic de droguri, politistii de frontiera timisoara, aeroportul international traian vuia,
  Comentează0textTipareste

  TIMIŞOARANigerianul Obi Innocent a păcălit poliţiştii şi e citat de doi ani într-un proces fără sfârşit

  Nigerianul Obi Innocent, de 23 de ani, are un proces rupt din romanul lui Kafka. Instanţa îi trimite de doi ani citaţii în Nigeria, dar traficantul nu se prezintă la proces. El e judecat pentru că şi-a bătut joc de poliţiştii Aeroportului Internaţional Timişoara, plecând cu avionul spre Viena după ce s-a legitimat cu actele altei persoane.

  Judecat pentru că a trecut ilegal frontiera română şi pentru că s-a legitimat cu un act fals, procesul traficantului Obi Innocent este în acelaşi stadiu din anul 2008, când a început. Procesul de la Judecătoria Timişoara al nigerianului Obi Innocent, care are interdicţie de intrare pe teritoriul Austriei până în 2014 pentru că făcea trafic de cocaină, heroină şi cannabis, este un exemplu clar al ineficienţă a justiţiei din România.

  În cele 15 termene de judecată scurse în doi ani, Judecătoria Timişoara îi trimite citaţii lui Obi Innocent la domiciliul din Lagos, capitala Nigeria. Citaţiile se întorc pentru că nu îşi găsesc destinatarul, iar procesul merge înainte la infinit.

  Judecat pentru că poliţiştii au fost incompetenţi
  Traficanul de droguri Obi Innocent este judecat pentru că a reuşit să plece spre Viena de pe Aeroportul „Traian Vuia” din Timişoara, cu acte false. El s-a folosit de acte pentru că avea interdicţie pe teritoriul Austriei. Înainte de îmbarcarea în avion, Obi a prezentat vameşilor şi poliţiştilor de frontieră timişoreni un document de identitate al unui alt cetăţean austriac. Poliţiştii şi vameşii nu au sesizat faptul că nigerianul nu seamănă cu cel din fotografia de pe actul de identitate şi l-au lăsat pe Obi să zboare spre Austria.

  Poliţiştii din Austria au depistat falsul pe loc
  Poliţiştii de pe Aeroportul din Viena au depistat falsul imediat şi l-au returnat în aceeaşi zi pe nigerian pe Aeroportul din Timişoara. Poliţiştii de frontieră români i-au făcut dosar penal pentru fals şi trecerea ilegală a frontierei de stat şi l-au eliberat la câteva ore după audieri.
  Incidentul a avut loc în 2007, iar Obi Innocent a fost trimis în judecată abia în aprilie 2008. De doi ani însă procesul său a fost amânat termen după termen, pentru că traficantul de droguri nu se prezintă la proces. P.D.L.TIMIS-PRIN OSTAFICIUC CONSTATIN AU ASCUNS FAPTELE LUI SAMARTINEAN CORNEL-MIRCEA MANAGERUL AEROPORTULUI TIMISOARA!?!LA PUSCARIE!!!

 9. domnule preunca, pardon andrei care ai postat mai sus, supravegherea persoanelor care au acces la date cu caracter confidential sau clasate ca si secret de serviciu, se face doar cu aprobarea unui procuror (desteptule). Ori in imaginile respective erau persoane care nici macar nu stiu sa scrie secret de serviciu daramite sa mai stie si ce inseamna. Degeaba te-ai agitat pe la salonul oficial cu un curs de doi lei privind documentele clasificate,fiindca oricum esti praf. Esti un biet securist invechit care va suporta consecintele actelor ilegale pe care le-a savarsit. Invata cruce in patru pentru ca unde o sa ajungi tu insotit de dan alin, samartinean, pirvanescu si caragui , o sa ai nevoie sa nu faci prea multe flotari. la sfirsit il citez pe alt dobitoc, un clasic in viata…………… trageti-va apa dupa voi nenorocitilor!!

 10. Pentru „unul care se prinde”.
  Cred ca tie ti se potriveste, mult mai bine, „unul care SE VINDE” la oricine si VINDE PE ORICINE, nu-i asa domnule … „sef”?
  Sunt aproape sigur ca nu preunca este cel care a scris cu numele „andrei” pentru simplul fapt ca daca ar fi el, nu cred ca ar scrie acele lucruri. Ar fi un bou daca ar face-o (Asa cum esti tu pentru ca este atat de simplu sa stiu cine esti !!!)
  Si numai pentru faptul ca banuies ca el stie ca „ORNIS” nu se scrie cu un „s”, ci cu doi „ss”, adica „ORNISS”.
  Dupa cat arunci cu rahat in el, astept cu interes sa inceapa si preunca sa scrie tot ce stie el despre tine. Banuiesc ca ar avea ce …
  Sa vedem atunci cine si peste cine „va trage apa”.

 11. Pentru „unul care se … VINDE”
  Numele meu, dupa cum vezi, este … NEMESIS !!!
  Ai inteles ??? „NE-ME-SIS”. Stiu ca nu intelegi prea multe din asta domnule „dipl.ing.”, asa ca intra degraba pe „goagal” si cauta numele in mintologia greaca.
  Nu-i asa ca simti ceva fiori reci pe sira spinarii?
  Pe curand …

 12. PREUNCA!!! NU UITA CA LEGEA PREVEDE DEGRADARI SI DUPA PENSIONARE,PENTRU FAPTE DEOSEBIT DE GRAVE DE SPIONAJ!!!GENERALII ENESCU SI PAUL O SA TE FACA LA EXCEPTIONAL CU INGADUINTA-SOLDAT!!!ATENTIE PREUNCA SARI CALUL!!!TRECI IN LINIA A 2-A!!!

 13. Vai ce mizerie am reusit sa creez numai intr o saptamana de lucru,cred ca in cel mult inca o saptamana o sa reusesc sa imi intru in mana si sa revin EU cel de odata,acela ce omoram 12 dint o lovitura.Cred ca dupa ce reusesc sa preiau citmai multe o sa imi permit sa mai tuf si alti „prieteni” ca Marinete,Alexa,Ursu,Covasa,Lupu si Mezin APOIIII Urmeaza prieteni mai vechi ca Chivu pe care o sa il tin pe Tusa la Reglementari ca sa mai invete aviatie ca saracu a vrut asa imi ia locul trecind pe la liberali cu sacosa.Dupa ce imi mai trag sufletu inca putin vad ce fac si cu Stamatovici ca Baiatu asta stieeeeeeeee mulye si cine stie e pericol poate scrie si pe la dna sau in alta parte si atunci o sa am mariiiiiii probleme,apoiiiiii cu Dorosenco ca el cu toata Moldova si Rusia in spate o sa fie cel mai greu si poate racheti ma trag in teapa.Trebuie sa fac urgent loc pentru alti de la Caras si Buc care abia mai au rabdare cu mine ca trece timpul.offffffff grea sarcina desi imi place la nebunieeeeee.pa fraierilor eu fac bani voi luati eium

 14. Nemesis (grec. Νέμεσις, numită și Rhamnusia) era, în mitologia greacă, zeița răzbunării care pedepsește crimele, conservând și supraveghind ordinea și echilibrul în univers sub raportul moral, prin cântărirea riguroasă fericirii și nenorocirii umane. La Homer, numele comun νέμεσις are sens de justiție divină: la origine, νείμειν înseamna „a împărți (echitabil)”, sensul fiind legat de distribuirea egală a șansei și neșansei, deoarece dereglarea proporției între noroc și ghinion nu rămânea nepedepsită.

  Exact cum spui, probabil ca esti vreun lingau de-al lui preunca, 99 la suta stiu cine esti , de aceea te trimit spre apocalipsa din biblie………….. uitate in spate daca vrei sa ne vezi cind venim………………….sunteti mincati…….

 15. ce a creat idolu intr-o saptamina tu n-ai putut sa creezi intr-o luna(dobitocule). nu conteaza ce a creat idolu , conteaza ce ati distrus voi dobitocilor , caragui , pirvanescu , preunca, dan alin, ivan, si lista poate continua….. , ati distrus toata infrastructura aeroportului, de la femeile de servici pina la securitatea aeroportuara, v-ati batut joc de angajati, si acum va milogiti de idolu sa va mai tina in functii. sa va fie rusine. dati-va demisiile de onoare , pirvanescu, caragui , marinete, dan alin, luchian, ursu, mezin, si mai sunt vreo 12

 16. Pentru pasagerul care a citit Codul aerian al Romaniei in favoarea lui nea Cornel:Samartinean a stat 30 de luni cu pista varza,a periclitat viata a 1.400.000 de pasageri?De ce?Unde s-au dus banii pentru repararea ei?Cum a carpit platforma,putea si pista,art.106?

 17. Directorul de securitate Marinete,a facut o greseala imensa cu echipa inteligenta a lui Samartinean,in momentul in care l-au sfidat cu angajarea fostilor securisti Preunca,Dan Alin Vasile!!!Inca mai exista in vigoare pe teritoriul Romaniei,legea prin care persoanele care au facut rau cu buna stiinta poporului roman,trebuie deferiti justitiei,nicidecum propulsati in functii de conducere,pentru ca s-a vazut pe pielea angajatiilor aeroportului Timisoara ce-au patit!!!Daca anunta Parchetul Timis rezolva cazul in fasa,numai plecau atati angajati profesionisti in pribegie,sau lichidati!!!

 18. Mai animalule,unde este acel profit 2010-2012.06.18!!!Sper ca nu esti tu Luchiane?Care fapte moldovene?Ca te-a pus pe tine sef in locul lui Simici,un baiat model care cunoaste aeroportul Timisoara ca Heavanul,pe Caragui hotul de motorina,in locul lui Truica,Horeanu esti martor cheie in cazul Caragui,esti un meserias in mecanica,o declaratie la T.A. si Caragui e terminat,angajati concediati abuziv,astia sunt faptele bune?Spionajul angajatiilor aeroportului Timisoara,fapte nemaipomenite,nemernicilor!!!Am inteles ca nea chilotarul v-a facut salarii nesimtite inainte de abdicare,prime de 5.000 de lei pentru echipa inteligenta!!!Rusine!!!

 19. Rog persoanele care mi-au scris numele in comentariile acestui articol, si care considera ca are bilutele la purtator, sa ma caute pe la birou pentru ca sa discutam fata in fata probleme legate de activitatea mea la SN AIT-TV SA incepand cu iulie 2009. Stiti voi unde am biroul, doar suntem „colegi”, nu-i asa ?…

 20. Si ca sa evitam discutii inutile, expresia „persoanele…care are bilutele la purtator” nu este destinata profanilor. Greseala este intentionata si ii vizeaza direct pe „colegii” mentionati mai sus, pentru asta este nivelul lor de cultura generala.

 21. Va promit solemn ca va dauuuuuuu DIVIDENTELE facute de profitul urias facut de samartinean..DAr va rog sa mai asteptati vreo 20 de ani ca nu ma lasa inima Dar voi baieti cuminti asteptati cuminti si cautam intre timp camere video care poate tin de foame la copii acasa.samartinean va dadea bani si respect eu va dau camere video si circ.HaHaHa ce prosti( salarii mai mari sa nu imi cereti ca ma faceti sa plec din nou sa caut bani vreo 4ani si poate ma pierd si uit sa ma intorc-si vai o sa se bucure alexa si gasca ei)pa

 22. Samartinean a marit salariile? Pai cum dracu a facut cand in toata tara salariile au scazut si multi si-au pierdut locurile de munca? Inseamna ca de acum salariile vor creste si mai mult, nu?

 23. Ce se intampla de cand a fost dat afara Idolu din 2009 pana acum se numeste hartuire,atac la persoana. Cum se poate asa ceva?In locul lui Samartinean v-as da in judecata pentru hartuire.Majoritatea angajatilor il cunosc f bine pe d Idolu si ce fel de Om este el,dar din frica de a nu-si pierde serviciul prefera sa taca si sa se supuna la jocurile murdare pe care le-a facut si pe care le continua sa le faca. Inainte de a veniSamartinean a fost numit dChirila care a plecat tocmai ca aeroportul «e capusat».Acest lucru ar trebui luat in seama. DIdolu! razbunarea nu duce la nimic bun.Eu lucrez acolo si am stiut tot timpul ca sunt camere ca doar le-au montat defata cu noi.

 24. ParvanescuTulliusmuconeicapelli cu realizari fantastice din 07.2009 in prezent:de lunea-vinerea plimbarea documentelor dispecerat-cazarma handling,suspectarea anumitor persoane,care in viziunea lui atenteaza la siguranta spatiului aerian,altceva,altceva,gata ora 15:55,vinerea 12:30!!!Comentariile gen:au bilute-are bilute,profan,cultura generala,colegi NU am fost,’sei un gigolò- gigolo con la pene piccolo.Ciao!!!

 25. Nu trebuie sa fortezi google translate pentru exprimari in limbi straine, pentru ca tot penibil ramai. Mai bine ramai penibil si agramat doar in limba romana…e mai simplu si nu-ti suprasoliciti astfel singurul neuron.
  Nu ai reusit azi sa dai de mine ? Te astept atunci si maine intre 07:20 si 15:55.

 26. Aeroportul “Traian Vuia” are, din această săptămână, o capelă. Cei care călătoresc cu avionul şi au emoţii pot să îşi găsească pacea sufletească înaintea zborului, închinându-se la icoane.
  După transportul de văcuţe şi plane spotting, pe Aeroportul „Traian Vuia” a fost inaugurată şi o capelă. Directorul Aeroportului Internaţional Timişoara, Cornel Sămărtinean, spune că ideea de a deschide o capelă în incinta aeroportului datează de mai mult timp. Toate marile aeroporturi au așa ceva. „Acest loc există pe marile aeroporturi din lume, este un lucru normal”, a spus Sămărtinean. Capela este amplasată în primul terminal, are o suprafață de 11 metri pătraţi și a fost amenajată din surse proprii.

 27. MAI FILFIZONULE,AI AERE DE BATAUS(MA CAUTI LA BIROU!!!),TACI DRACU MA,TE-A ADUS PROFU POPOVICI DE MANUTA,ACUM ESTI ZMEU?ACTIVITATEA TA DIN 07.2009 EGAL CU ZERO,AI INTELES ZERO?NUMARAI AERONAVELE DE PE PLATFORMA,ASTA-I MUNCA?IAR SEARA DOCTORUL PATRICIU TE CORECTA IN LOC DE 23 ERAU 21!!!DEMISIA C-AI OBOSIT DE ATATA MUNCA FILOLOGULE!!!MARS!!!

 28. IT
  26/06/2012 – 9:24 PM
  SAMARTINEAN CORNEL-MIRCEA:LA PUSCARIE PENTRU FALS DOVEDIT!!!În anul 2010, aeroportul din Timişoara a înregistrat peste un milion de pasageri, în crestere cu 16% faţă de anul 2009 şi un profit de 15,6 milioane de lei, aproape dublu faţă de 2009. Potrivit directorului aeroportului din Timişoara, Cornel Sămărtinean, profitul instituţiei a fost aproape dublu faţă de acum doi ani, ajungând la 15.630.000 de lei. Trebuie menţionat că directorul aeroprotului s-a contrazis de câteva ori cu aceste raportări de cifre, pentru ca instituţia să primească ajutoare finanziare de la stat. Directorul Aeroportului Timişoara, Cornel Sămărtinean, a modificat mai multe raportări privind numărul total de pasageri în cursul anului 2010. În rapoartele înainte de acesta, numărul de pasageri era de fiecare dată sub un milion. Motivul este unul simplu: cu o cifră sub un milion de pasageri, aeroporturile din Timişoara, Suceava şi Cluj primeau ajutoare financiare din partea statului român în valoare totală de 240 milioane de euro. În urma scandalurilor privind terminalul non-Schengen, inaugurat cu surle şi trâmbiţe chiar vineri de către ministresa Anca Boagiu şi a celui privind plecarea Wizz Air, directorul aeroportului din Timişoara a recunoscut în luna noiembrie 2010 că numărul pasagerilor care tranzitează depăşeşte un milion de persoane. Astfel, Aeroportul Timişoara mai pierde şi ajutoarele financiare de stat. La această situaţie a contribuit şi compania Carpatair, care a depus o plângere la Comisia Europeană, în urma căreia s-a blocat acordarea ajutoarelor de stat către aeroportul din Timişoara.
  Leave a Reply

 29. Luchian Marian…:) nu atat moldovean cat MITOCAN!!! am fost colegi la gittanos…imi era subaltern insa il tinea cornelus „voyeur-ul” in bratzica ca si pe toti ceilalti care sifonau despre toata lumea…
  asta era obiceiul si la gittanos…insa un aeroport international nu se conduce ca o firma de bishnitz din Badea Cartan…
  la gittanos, cornel statea toata ziua si urmarea imaginile cu angajatii; il mai apuca si suna pe interior sa intrebe -„realmente preocupat”- „la ce lucrati, acum…?” desi vedea f bine pe camera monitorul pc-ului si stia clar ce facea fiecare…
  a mai platit si acolo salarii compensatorii pentru concedieri ilegale, asa ca-i sta in fire sa se creada Dumnezeu, sa vada cum elimina el pe ceilalti; e penibil saracul, sincer eu as cere o evaluare psihologica inainte de orice.
  e bolnav psihic,parerea mea; am crezut ca sunt un caz izolat, prin faptul ca am avut „onoarea: de a fi concediat,insa…asta nu se lasa pana nu plateste si fizic nu doar spriritual.
  eu ii doresc sa-si gaseasca „nashul” si sa stea mult si bine sa cugete, ani buni, la ceea ce a facut
  l-as vizita si la penitenciar doar ca sa-i vad mutra ironica si aroganta,alta data…cum a devenit mielushel
  abia astept sa vad cum se solutioneaza cazul in instanta
  toate cele bune tuturor celorlalti!

 30. bre retard…adica ala care scrie cu majuscule. omu ala tea invitat frumos la discutii…da tu ca un brusli de tastatura o arzi in continuare ca o pisda.
  scriti ca pisdele pe aici si cand e vorba so dati fata in fata va trageti pe cuaie. adica sa inteleg ca va place sa va bage toti poolan gura pe net si voi sa dati din tastatura ca secretarele in continoare.
  de ce nu va strangeti toti besitii depe aici la o intalire si ati rezolvat problemele rapid.

 31. CARE DISCUTII MOLDOVA?SECURITY ARE DATORIA SA PRINDA GASTILE DE ALCOOLICI IN FRAGRANT?CHESTIA CU MAJUSCULE TE FREACA LA ICRE, TARANE?O.K. VORBIM CU PETROV SA NE DEA NISTE BAIETI DE PESTE PRUT,O REZOLVAM PROSTANE!!!VRETI SANGE PE PERETI?ASA ATI PROCEDAT SI LA GITTANOS?UCIGASILOR,PENTRU BANI TRECETI LA LICHIDARI?

 32. Cum va raspunde Dan Alin Vasile,mare sef securitate aeroportuara?Este un caz xerox 11 septembrie 2001!!!A fost scolit pe banii statului roman,a trecut prin toate gradele ajungand manager cu ajutorul lui Preunca!?!Profesorul Popa de la Scoala Superioara de Aviatie Civila-Bucuresti,este rezervat in privinta inteligentei,comunicarii cursantului-Dan Alin Vasile-unul mediocru!!!Impreuna cu echipa inteligenta a aeroportului Timisoara:Samartinean,Caragui,Parvanescu,Luchian,Mezin,Ursu,Ciolan,Preunca,altii cu o activitate mai neinsemnata (papagalii din retea),au pus in aplicare planul „spion cu voie”.Asteptam pedepsele pe masura faptelor!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.