EXCLUSIV Cum îşi împart pedeliştii din gruparea deputatului Popoviciu banii CFR-ului cu...

EXCLUSIV Cum îşi împart pedeliştii din gruparea deputatului Popoviciu banii CFR-ului cu viteza luminii

8
DISTRIBUIȚI

Pedeliştii din gruparea deputatului Alin Popoviciu, care controlează regionala CFR Timişoara, au avut grijă să alimenteze cu bani firmele apropiate chiar înainte de campania electorală, fiind făcute plăţi cu viteza luminii, în timp ce alţi furnizori aşteaptă cu lunile să-şi primească banii de la compania de stat. Una dintre firmele care a beneficiat de bunăvoinţa celor conduşi până ieri de Valeriu Trică, secretar executiv al PD-L Timiş şi cel care i-a închiriat pe nimic clubul CFR deputatului Popoviciu, a fost firma Sifco Plast SRL.


Patronul acestei firme este un alt apropiat al lui Popoviciu – Sorin Cociobea, preşedintele colegiului lui Popoviciu, vicepreşedinte al PD-L Timiş,  şi candidat pe lista de consilieri judeţeni.  După ce Sifco Plast a emis în 22 mai o factură în valoare de  48.170 lei, a doua zi CFR s-a şi grăbit să-i plătească  46.616 lei. Banii reprezentau contravaloarea lucrărilor de reparaţii la clădirea CFR de la Chizătău şi conform licitaţiei câştigate anul trecut de firma pedelistului lucrările trebuiau executate în maxim 30 de zile, deci cel mai târziu la sfârşitul lunii septembrie 2011. Contactat telefonic, Sorin Cociobea a declarat că „a fost întrerupt acel contract, anul trecut, din motive tehnice. Acum a trebuit să ne încadrăm în termen. Nu ştiu cât de repede s-au făcut plăţile”. Valeriu Trică nu a putut fi contactat până la ora redactării acestui material pentru a comenta situaţia. De acelaşi tratament preferenţial de plată ultra-rapidă a facturilor emise au beneficiat şi alte firme deţinute de cei care, de-a lungul timpului, au cotizat la PD-L.

 

8 COMENTARII

  1. Alin Popoviciu, face si el ce stie mai bine din familie… Tatal d-lui deputat era in ’89 seful biroului Documente Secrete la IMR Stei o firma ce tinea de DSS si unde toti sefii erau ofiteri acoperiti sau nu si unde ministrul de interne participa la fiecare 2 luni la sedintele COM. La revolutie simtind ca stie prea multe s-a „refugiat ” in Banat si a transmis stafeta fiului sau care pe filiera consateanului sau ambasadorul in URSS, Traian Dudas, probabil este acum ofiter acoperit al SIE Intre timp s-a retras din nou in Ghighiseni comula Rieni, Bihor , o comuna care i-a dat pe Dudas, Blaga, Popoviciu, D-na Brukental, fratii Micula probabil toti pe filiera DIE actuala SIE… Ca si o chestie de coloratura, d-l Popovici era in timpul facultatii unul din coordonatorii traficului de pe Clisura si nu prea dadea pe la scoala…

  2. ARESTATII CAT MAI REPEDE PE TOTI BORFASII DIN TIMISOARA D-LE SEF AL POLITIEI POPESCU,AVETI PROBE DE LA DRAGOS BOTA PTR,:samartinean cornel-mircea,popoviciu alin,ostaficiuc constantin,cojocari ioan(nea jean)si altii.DACA SI CU PROBE NU SE POATE,ATUNCI E ALTCEVA LA MIJLOC!?!

  3. e clar ca in cfr e o mafie pd-l care si-a fidelizat oamenii, atit din administratie, cit si din sindicate. directorii de la cfr trebuiau demisi in secunda 2 de noul guvern, nu lasati sa isi termine ‘operele’ si sa dea ultimele tunuri

  4. CE PRETENTII SA AI DE LA UN CRESCATOR DE BRAZI DE LA GLIMBOCA? DE IAR LUA CU EL PE TOTI, SIMU ,STOIAN,STOICHESCU,ALEXANDRU,ETC. LA POPA SAPCA. II AMENINTA PE BIETII ANGAJATI SA-SI I-A ZILE FARA SALAR CA SA FACA ECONOMIE PT.FIRMELE SALE ,LUALAR DRACU CU TOATA SLEATCA LUI CU TOT. CE O SA MAI FACA PUPINCURISTUL LUI TRICA MARELE SINDICALIST STOIAN,CUI MAI PLATESTE EL EXCURSII IN STRAINATATE DIN BANII NOSTRII? ASTIA AU FURAT DE-AU RUPT DIN BANII OAMENILOR AMARITI. O SA-I BATA DUMNEZEU MAI DEVREME SAU MAI TIRZIU.CE O SA FACA MARELE SEF DIV. TRAFIC SIMU DACA RAMINE FARA PARCARE? PT. MARIN IONEL, NICIODATA SINDICATELE (CU MICI EXCEPTII,STOIAN PETRICA) NU AU FOST IMPOTRIVA UNUI REGIM, CA SI ACUM IMPOTRIVA PDL.CITI SINDICALISTI AI VAZUT LA CHIOLHANURILE PDL DE LA ARAD,TIMIS SAU CARAS?

  5. SA NU IL UITAM AICI PE TEACA CRISTIAN SEF REVIZIE VAGOANE ARAD UN INCAPABIL SI INCOMPETENT CARE A CALCAT IN PICIOARE SI A BADJOCORIT PE TOTI CEI CARE NU S AU CONFORMAT IDEILOR LUI PDLISTE SI IMORALE PE CARE LE ARE IN MINTEA LUI DIABOLICA.CERCETATI L SI VA VETI CONVINGE CATE NEDREPTATI A FACUT AJUTAT DE COLEGUL SI PRIETENUL SAU PISTRU EUSEBIU.A PROPUS PENTRU A FI DATI AFARA TOT CE A INSEMNAT ANTI PORTOCALIU.DACA SA INTERVENIT PE LINIE POLITICA IN 125 DE MINUTE SAU SCHIMBAT DE PE LISTA DE INDISPONIBILIZARI APROXIMATIV 45 DE PERSOANE DIN 85 ANGAJATI.TOTI CEI CARE NU SAU SUPUS LUI SAU PARTIDULUI AU FOST ARUNCATI.CERCETATI VA ROG ILEGALITATILE SI FURTURILE ACESTUI GUNOI.

  6. Mă şobolanule rozaliu (sau portocaliu, mă rog), vezi că te cam contrazici în ceea ce spui aici şi în ceea ce spui în altă parte.

    Şi du-te naibii la şcoală sau fă câteva luni de meditaţii, că eşti varză. Nu le prea ai cu scrisul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.