Cum motivează fostul senator pedelist David fuga la PSD

Cum motivează fostul senator pedelist David fuga la PSD

1
DISTRIBUIȚI

Senatorul PD-L Gheorghe David şi-a anunţat astăzi oficial trecerea la PSD, după ce presa a anunţat încă de ieri mutarea. Acesta a declarat pentru PRESSALERT.ro că „am fost într-o echipă unde cred că mi-am făcut datoria. Nu am nimic să le reproşez foştilor colegi, cu care rămân în relaţii foarte bune, inclusiv cu preşedintele PD-L Timiş Constantion Ostaficiuc”. Cât despre decizia de a părăsi PD-L, David a explicat că mişcarea a fost determinată spectrul politic din România, aflat în continuă schimbare.

Fostul pedelist a admis că a avut oferte şi din partea liberalilor, dar spune că a ales tabăra social –democrată „graţie relaţiei foarte bune de colaborare pe care am avut-o de-a lungul timpului cu Ilie Sârbu” .


Cât despre trecerea subită de a doctrina democrat – liberală la cea social –democrată, David spune că „şi în PD-L am respectat regulile de partid şi mi-am făcut datoria, fără să mi se ceară să respect vreo doctrină. Sunt o persoană care face lucruri pe parte tehnică şi nimeni din PSD nu mi-a cerut să mă schimb, ci doar să îmi fac treaba la fel ca şi până acum”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.