Independentul Ioan Gârboni se retrage din cursa pentru Primăria Timișoara UPDATE Reacţia...

Independentul Ioan Gârboni se retrage din cursa pentru Primăria Timișoara UPDATE Reacţia susţinutului

4
DISTRIBUIȚI

Candidatul independent pentru Primăria Timișoara, Ioan Gârboni, a anunțat, în urmă cu puțin timp, faptul că se retrage din cursă. „În urma consultării mai multor sondaje, am constatat că poziţia mea nu este cea mai favorabilă. Am luat o decizie foarte clară în beneficiul Timişoarei. Îmi doresc de la viitorul primar să garanteze că o mare parte din programul meu va fi pus în aplicare – prima măsură este cea de a-l exclude pe secretarul primăriei şi de a face curăţenie. Un singur candidat îmi garantează acest lucru – domnul Nicolae Robu”, a declarat Gârboni. Acesta a susţinut că „le sugerez susţinătorilor mei să-l sprijine pe domnul Robu. Am primit promisiuni pentru proiectul Timişoara, capitală culturală europeană .


Sunt garanţii foarte serioase”. La final, Ioan Gârboni a recunoscut că „am o reţinere de ordin sentimental, dar ne pregătim pentru viitor. E ca şi când faci un pas în spate, ca apoi să-ţi faci avânt să sari şanţul”.

UPDATE Nicolae Robu a transmis un mesaj în care salută decizia candidatului independent. „Gestul domnului Ioan Coriolan Gârboni dovedește luciditate politica şi preocupare adevarată pentru binele Timişoarei. Îi urez bun venit alături de noi, cei ce vom asigura schimbarea în bine a oraşului nostru, dupa 12 ani de stagnare şi administrare întru dispreţul cetăţenilor, aşadar, domnule Gârboni, Împreună pentru Timişoara!”, a susţinut candidatul USL.

4 COMENTARII

  1. E cum e cu plimbatu cu patu si perfuzia ? Esti mort in ghete ! Daca taceai filozof ramaneai! Asa ca te poti plimba maine intr-un cosciug prin oras pe muzica filarmonicarilor tai !

  2. Ce rasturnare de situatie…Oare de ce??? Si-a schimbat dl.Garboni parerea, pana ieri era antiRobu si astazi i se alatura.
    Cu parere de rau dl.Garboni vroiam sa va votez dar in acest context nu ne puteti impune sa-l votam cu dl.Robu!!!
    Niciodata Timisoara nu va vota PSD=COMUNISTII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.