Inspectorul școlar general Marin Popescu, demis vineri seara, la ora 19,50

Inspectorul școlar general Marin Popescu, demis vineri seara, la ora 19,50

7
DISTRIBUIȚI

Inspectorul şcolar general al judeţului Timiş, Marin Popescu,  a fost demis în această seară de către ministrul interimar al Educaţiei Liviu Pop. „Am primit decizia la opt fără zece în această seară, dar am aflat mai târziu pentru că pregăteam şedinţa de constituire a comisiilor pentru BAC”a declarat Popescu. Acesta opinează că eliberarea sa din funcţie a fost ultima misiune a ministrului Pop şi că este doar o repercusiune a luptei pe care o duce cu sindicatele din învăţământ.


„Aşa se întâmplă când un fost lider de sindicat (n.r. Liviu Pop – fost lider al Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ) ajunge să conducă ministerul. Acum şase luni era în stradă şi protesta, iar acum a ajuns unde e. Abia apuc să dau ochii cu el după ce nu va mai fi ministru”, a comentat Popescu. Aproape de miezul nopții, acesta își golea biroul de la Inspectoratul Școlar Timiș. Totuşi, deşi a fost demis, fostul inspector spune că ia în calcul varianta participării la concursul din luna august pentru a obţine din nou funcţia pierdută. Până atunci, lui Popescu va fi luat de Corel Petromanactualul director al Liceului Pedagogic „Carmen Sylva”, propunere venită din partea PNL Timiş. Demiterea lui Marin Popescu a fost cerută de PSD încă din perioada campaniei electorale când era inspector general și candida pentru un post de consilier județean din partea PD-L, post pe care l-a și obținut.

7 COMENTARII

  1. Mars in Oltenia M.P.Praz,pierzi vremea de pomana prin Timisoara,timpul tau a apus vierme p.d.l.!!!Adio cu smecheriile tale gorjene!!!

  2. Mi se pare mie, sau replica lu’ dom’ Maldini suna clar a amenintare? Ca „like” poa’ sa-i dea si fara „face to face”.
    Si, ma mai intreb si eu, asa ca omu’: oare pe ‘mnealui n-o vrea nimeni sa-l intalneasca, cand n-o mai fi nici-nici? Nici inspector, nici consilier, nimic. Ca doar n-o sa stea toata viata agatat de functii ca un koala in eucalipt? Vai de capul lui …

  3. Doamne ajuta! In sfirsit! Nu stiti ce ati facut d-le Popescu? Numai eu stiu de vreo 3 cazuri nerezolvate, ptr. ca erati prieten cu primarii, etc.Daca sinteti asa destept si va credeti nevinovat, de ce ati amestecat politica cu postul pe care l-ati detinut? Dupa mine sinteti slab ptr. a conduce o asemenea institutie. Acum ar trebui verificate toate scolile din judet si vazute pe ce criterii s-au ocupat posturile.

  4. Postangii si-au facut treaba domn Popescu…erau pregatiti sa arrunce cunoroi..nu trebuie sa-i bagati in seama..poate in aia mamai lor.(.ca sa nu stric peretele lui Dragos).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.