Liderul PSD Caraş Severin acuză „noul PNL al lui Frunzăverde” că s-a...

Liderul PSD Caraş Severin acuză „noul PNL al lui Frunzăverde” că s-a aliat cu PD-L

2
DISTRIBUIȚI

Scandal de proporţii la constituirea Consiliului Judeţean Caraş Severin, după ce liberalii au forţat obţinerea ambelor funcţii de vicepreşedinte, spre nemulţumirea PSD care revendica unul dintre posturi. Liberalii l-au propus şi majoritatea l-a votat pe omul lui Sorin  Frunzăverde, fostul pedelist şi actual penelist Ionisie Ghiorghioni. Când trebuia să fie votat al doilea vicepreşedinte,  liberalii au venit cu o nouă propunere – Bebe Iova, de la Caransebeş, de unde este şi preşedintele PNL, Marcel Vela. Imediat, pesediştii au părăsit sala de şedinţe, liberalul Iova trecând şi el de vot.

„A fost o tentativă de trădare şi de spargere a protocolului USL. Primele simpotome au apărut în Caraş Severin. Noul PNL din Caraş Severin a avut această tentativă. Nu este vorba aici de o funcţie de vicepreşedinte, dar dacă nu funcţionează aici protocolul USL, nu va funcţiona nici la nivelul consiliilor locale.


Ce este deranjant este că alianţii noşti din PNL vor să facă alianţă cu PD-L, lucru care este clar interzis. Sorin Frunzăverde nu se împacă cu ideea că nu mai conduce în totalitate un judeţ. La această oră, USL nu funcţionează în Caraş Severin. Au existat nişte semne pentru că de câteva zile nu a vrut să ne întâlnim să discutăm”, a declarat, pentru PRESSALERT.ro, liderul PSD Caraş Severin, Ion Mocioalcă. Marcel Vela, preşedintele PNL Caraş Severin,, susţine că „USL funcţionează foarte bine în Caraş. Este părerea personală a domnului Mocioalcă. Probabil că şi din cauza unor activişti PSD au fost împotriva USL în timpul campaniei electorale, atacându-l şi pe Frunzăverde şi pe mine. A fost o negociere iniţială când s-a înscris primarul Stepanescu în PSD să aibă majoritatea în consiliul local şi în compensaţie liberalii la consiliul judeţean.Nu s-a stabilit ca PSD să aibă un vicepreşedinte la CJ şi nici n-au propus vreun nume. Pesediştii au căutat-o cu lumânarea, au vrut să se victimizeze”.

Ion Mocioalcă a plecat la Bucureşti pentru a discuta cu preşedinte PSD Victor Ponta şi cu secretarul general Liviu Dragnea situaţia din Caraş Severin.

 

2 COMENTARII

  1. unde-i politia

    frunzaverde ameninta pe toti daca nu sint de acord cu un tilhar ca el.A chistigat prin blat alegerile.a organizat in trecut pe toti PDL-isti in functi de conducere din Caras-Severin de a sifona din toate proiectele efectuate in Judet in ultimi 10ani(minim),Unde dra*qu sinteti voi de la DIICOT si DNA.Arestatil odata,sa nu mai tot trimbiteze,”stat politienesc”,stat politienesc”. PS…..El este si principalul culpabil la spaga a presedintelui Curtii de Apel Timis,el e cel care a facut aranjamentul .(sint ”absolut”, fara nici un dubiu).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.