Mafioții din gruparea Bujor au vrut să mai execute o dată „ţinta”....

Mafioții din gruparea Bujor au vrut să mai execute o dată „ţinta”. Vezi de ce au renunţat

0
DISTRIBUIȚI

Motivarea deciziei Tribunalului Caraş Severin, prin care s-a hotărât arestarea membrilor grupării care a fost la un pas să-l execute pe un alt lider al lumii interlope din Reşiţa în bătălia pentru supremaţie, a scos la iveală noi informaţii despre acest caz. „Inculpaţii au desfăşurat în mod constant şi repetat acte de şantaj, ameninţare şi incendiere a bunurilor victimelor, după care, după o premeditare atentă, o gândire anticipată, au luat rezoluţia infracţională de ucidere a unei persoane. Se susţine că la dosarul cauzei există indicii şi probe certe că în data de 12.05.2012, inculpaţii reţinuţi în cauză în raport de sarcinile stabilite în cadrul asocierii, au participat la o încercare de ucidere a victimei Radu Cătălin, încercare nefinalizată ca urmare a lipsei din localitate a lui Bogdan Bujor (liderul grupării, n.a.)”, se arată în încheierea tribunalului.


Membrii grupării nu au abandonat planul şi au avut o nouă tentativă în 23 mai, când doi dintre ei au fost prinşi în faţa blocului victimei, având la ei pistoale şi echipament pentru a se deghiza. Întreaga operaţiune a fost supervizată de Bujor care, conform probelor de la dosar,  a făcut personal pânde în zona blocului unde locuia „ţinta” şi a dat indicaţii asupra modului în care să se acţioneze, luându-şi măsuri speciale de protecţie.

Printre acţiunile de forţă ale grupării mafiote, procurorii DIICOT au reţinut incendierea mai multor maşini, printre care şi un Porsche, spargerea geamurilor unuia dintre rivali cu cărămizi, ameninţarea membrilor din grupări rivale că le vor fi atacate familiile sau le va sări maşina în aer dacă nu vor trece alături de trupa lui Bujor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.