Maşinile poliţiştilor, cutii poştale pentru scrisori electorale dedicate anti-USL şi anti-Bojin

Maşinile poliţiştilor, cutii poştale pentru scrisori electorale dedicate anti-USL şi anti-Bojin

4
DISTRIBUIȚI

Campania electorală a ajuns, cu câteva zile înainte de final, la faza de nişă. Astăzi, pe parbrizele tuturor maşinilor parcate în apropierea clădirii Poliţiei Timiş au apărut plicuri albe sub ştergătoare. În plic era o scrisoare, adresată poliţiştilor şi semnată „un coleg” care-i anunţa „nu vreau neapărat să fac politică. Vreau să vă aduc aminte de o perioadă tristă din viaţa noastră. (…) Vă rog doar să vă aduceţi aminte de perioada 2000 -2008 şi de cei care ne-au fost colei şi care au făcut politică, e drept, pe ascuns, de-a lungul timpului: Palade (PSD). Filip (PSD), Rafăilă, Jurcă (PNL), Lepădat (PNL), Cojan (PSD), Moldovan (PSD), Popescu (PNL), Georgică Niţă (PSD), Simescu (PSD), Staicu  (PSD), Costoia  (PSD), Iancu  (PSD), Rus  (PSD), Gherase, Hada  (PSD)”. Poliţiştii erau îndemnaţi să nu uite „de cum ne-au condus atunci când partidul lor a fost la guvernare”. Deşi susţine că nu le cere să voteze PD-L, autorul scrisorii scuză reducerea salariilor cu 25% şi neplata banilor pentru haine, pe motiv că „a fost criză care, trebuie să recunoaştem, a afectat întreaga lume”.


Ultima parte a scrisorii îi este dedicată candidatului USL la şefia Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin „omul al cărui fiu a fost cercetat de colegii de la brigadă, omul care le-a râs în faţă şi i-a ameninţat atunci când fiul a fost reţinut. (…) Omul care, dacă este ales să conducă judeţul, nu va uita şi nu-i va ierta pe cei care au întrăznit să-i ancheteze odrasla”. La final, poliţiştii sunt îndemnaţi să se gândească bine când votează. Fiul liderului PSD Timiş, Ovidiu Bojin, a fost condamnat definitiv pentru falsificare de mijloace de plată electronice, efectuare de operaţiuni financiare în mod fraudulos, de asociere în vederea săvârşirii infracţiunii la trei ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere, având termen de încercare de şase ani, într-un instrumentat în 2007 şi finalizat, anul trecut, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Titu Bojin a caracterizat scrisoarea împrăştiată în jurul Poliţiei ca fiind „o măgărie. Nişte murdării venită dintr-o anumită parte, de la unii care-şi dau seama că nu mai au nici o şansă. Prostii. În viaţa mea nu am ameninţat pe nimeni. E scrisă de un păcălici. Ce aveau poliţiştii, că procurorii de la DIICOT l-au anchetat? Părerea mea este că fiul meu a fost împins în povestea cu cardurile şi sunt convins că are mai puţine păcate decât cei care au scris respectiva scrisoare. Şi-a luat pedeapsa care a considerat-o instanţa. Dacă eram cel care să fiu cu influenţa, era ca şi alţii fără probleme. Când nu se discută pe programe, pe ce vrem să facem, se vine cu astfel de lucruri. În toată campania, nu am atacat pe nimeni pe probleme de familie şi nu o voi face”.

4 COMENTARII

 1. Ce ghiveeci frate, si buni si rai, un talmes balmes :)).
  De ce sunt in stare raspandacii politruci sa faca, cred ca lumea e proasta.

 2. F f f tare, azi dimineata in fata IPJ-ului , mai exact in fata fostei statii peco(10 M DE INTRAREA IN INSTITUTIE) se afla un microbuz alb din care mai multi indivizi imparteau PUNGI DE CADOURI cu sigla ALORA CARE TOT O DAU CU NR 1 IN TIMISOARA !!!!!!!!!!!!!!!!!

 3. pDL-istii astia ar face orice sa-si tina sefii portocalii care yo numit in politie.nu-i asha domnule candea de la RAR?
  si acu o dati ca pe voi nu v-o numit politic ,cica ati dat examen.
  cum?
  omu si functia.domnul bo…s stie mai bine:))))))))))))))))

 4. se clatina scaunul lui Bolbos si nu mai stie ce sa faca, ce iar mai place macar inca 4 ani cu PDL! Bolbos daca ai demnitate da-ti demisia! Dar tu cum nu ai asa ceva sigur te vei sbate sa te bage USL in seama si sa iti dea un loc caldut de unde sa nu poti deranja pe nimeni! Eu nu cred ca USL este atat de prost sa mai tolereze leprele Pdl-iste! asa ca mai bine dati o demisie de onoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.