Operaţiunea „anti-acvariu”, începută de primarul Robu cu o vizită fulger

Operaţiunea „anti-acvariu”, începută de primarul Robu cu o vizită fulger

9
DISTRIBUIȚI

În prima sa zi de lucru, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a trecut pe la „acvariul” din Piaţa Operei, însoţit de viceprimari, arhitectul şef şi şeful Poliţiei Locale ca să dea primele indicaţii care să ducă „la dispariţia acestei monstruozităţi”. De cum a ajuns, a şi găsit „călcâiul lui Ahile” – platforma din spatele „acvariului” unde sunt instalate instalaţiile de aer condiţionat şi tablourile electrice.


„Nu există autorizaţie pentru această platformă. Iar pentru construcţie există autorizaţie doar pentru cele două capete. Nu se poate ca să-şi bată joc cineva de zona zero a Timişoarei. S-a luat vreo măsură cu această platformă fără autorizaţie?”, a întrebat „tunător” primarul în faţa camerelor de luat vederi. „A fost acum doi ani o decizie de demolare, dar atât”, a răspuns, cu glas spăşit, arhitectul şef.

După ce a anunţat că „nu vreau să vorbesc de greaua moştenire”, Nicolae Robu a trasat misiuni subordonaţilor – amenzi maxime pentru încălcarea legislaţiei „în fiecare zi”, demararea tuturor procedurilor care să ducă „în final la dispariţia acestei monstruozităţi” şi controale la sânge pentru comercianţii care nu au autorizaţii de funcţionare. Primarul a plecat, după cinci minute, spre consiliul judeţean unde urma să fie fie instalat în funcţie Titu Bojin.

9 COMENTARII

  1. Domnule Primar.
    Acel „acvariu” strică tot aspectul pieţii Victoriei. Sper să nu uitaţi, domnule primar, că aţi promis înlăturarea lui. Aş mai avea o sugestie: readucerea faţadei Operei la aspectul interbelic. Vă urez mult succes.

  2. Numai așa poate fi făcută marea curățenie ,care este atât de necesară în întreaga țară.Felicitări,domnule primar Nicolae Robu! Sper să reprezentați un exemplu pentru alte mii de primari din România.

  3. felicitari pentru inceput domnului primar si sa nu uite sa ne scape si de scursurile din admin locala :Cojocari,Barbu ,Spataru ,Cojan etc ai de unde alege!

  4. sa traiasca domnu primar da numa’ sa n-ul schimbe pe revolotzionaru Cojocare c0 lupta cu noi impotriva bandelor dezlantuite ale securistilor lu ciaucescu. shop fo cu noi in opaera cu mana pi arma cand o vrut sa ne atace radu tinu cu trupele luo speciale de copii orfani crescuti in padure la teberele speciale

  5. cand termini cu acvariul continua cu piata unirii ca e dezastru si acolo. aaaa sa nu uitam de comunistii din primarie cojocari,spataru,cojan ca de sunt atata tineri cu atatea idei si metode europene de administratie.dvs ar trebui sa stiti mai bine ca sunteti prof univ.faceti asta si aveti votul nostru 20 de ani de acum incolo

  6. Domnule primar scapati de directorii corupti din primarie…gen Bodo de la Directia Fiscala…si aveti mare grija ,pt ca santeti la inceput…daca daramati acvariul si-i dati pe astia afara,va facem statuie si va votam inca 20 de ani ! multa sanatate si dumnezeu sa va ajute !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.