Ostaficiuc: „Accept fără discuţie această penalizare a electoratului”

Ostaficiuc: „Accept fără discuţie această penalizare a electoratului”

7
DISTRIBUIȚI

Preşedintele PD-L Timiş, Constantin Ostaficiuc, a apărut, astăzi, în faţa presei pentru prima oară după ce a pierdut alegerile pentru funcţia de şef al consiliului judeţean şi a încercat să mimeze relaxarea. „Am pierdut într-o luptă electorală. A fost decizia electoratului. Am fost penalizaţi. Accept fără discuţie această penalizare a electoratului.


Ne luăm revanşa la alegerile generale. Sper că electoratul şi-a descărcat întreg năduful acum, la aceste alegeri locale”, a susţinut Ostaficiuc. Liderul PD-L Timiş a anunţat că nu va rămâne simplu consilier judeţean pe motiv că „asta este decizia mea”,  şi că principala sa preocupare este reconstrucţia filialei. „Am luat 35 de primării. La nivel naţional am fost pe locul 15 cu 29,50% dintre voturi la nivel judeţean. Prioritatea numărul 1 este să ne pregătim pentru alegerile din toamnă”, a declarat Ostaficiuc. Încă şef al consiliului judeţean, democrat-liberalul şi-a arătat disponibilitatea de a-l sfătui pe Titu Bojin pe proiectele aflate-n derulare. În lupta pentru putere de la vârful partidului, Ostaficiuc a anunţat că-l va susţine tot pe Vasile Blaga dacă va intra în cursa pentru şefia PD-L.

7 COMENTARII

  1. Un om deosebit……pacat ca oamenii au dat un vot de blam partidului din care Ostaficiuc face parte si pe care nu l-a parasit desi a avut propuneri concrete.Altii au facut-o si acum o duc bine …..deocamdata.
    Ma gandesc ca si Bojin nu va uita mana care i s-a intins..si nu va face aceeasi greesala pe care a facut-o Ostaficiuc ….aceea de a-l aceepta pe Ciobi la el in partid si a-i da putere.
    Va doresc mult bafta domnule presedinte al Consiliului Judetean Timis.

  2. Omu cu fatza imblanita trebuie luat la purecat. Banii inapoi ostaficiucule si sa dai socoteala la organe. Si tu si toti ciumetii tai incepand cu uratul ala unsuros si curvar de la Directia agricola.

  3. CUM POATE UN VICEPRESEDINTE P.D.L. AZI 16.06.2012 SA CONDUCA UN AEROPORT DIN TIMISOARA?VIITORUL PRESEDINTE AL ROMANIEI,CRIN ANTONESCU SI-A DAT CUVANTUL DE ONOARE CA EXTERMINA PE TOTI P.D.L.-ISTI DIN FUNCTII DE CONDUCERE CARE SUNT INCAPABILI-SAMARTINEAN CORNEL-MIRCEA SE INCADREAZA PERFECT IN ACEASTA LISTA DE PRIORITATI!!!U.S.L. AM VOTAT PTR.O ROMANIE FARA HOTI!!!

  4. Rusine!!!Ostaficiuc ai pus pe samartinean la aeroportul Timisoara,a concediat toti profesionistii din aviatie,a facut in 30 de luni numai afaceri dubioase,zeci de procese cu angajatii aeroportului,dividentele le-a evaporat,asta nu se chema DREPTATE domnule Costi!!!

    Răspunde

  5. domnu’ Ostafriciuc ieste revulutzionar dial nost’ asa ca nu va lefatz di iele asha cu una cu doo ca o sa avetz problieme cu asociatza noastra. domnu costi ie cinstit drept si corectye sia luptat impotriva securistilor meletzenilor si comonishtiloe. sa va fie clar. asa ca nul schimbatz voi cu una cu dooo,

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.