Până când rămâne pedelistul Marin Popescu, șef la Inspectoratul Școlar Timiș

Până când rămâne pedelistul Marin Popescu, șef la Inspectoratul Școlar Timiș

8
DISTRIBUIȚI

Ministrul interimar al Educaţiei, Liviu Pop, a fost prezent astăzi la Timişoara, unde a făcut o serie de precizări cu privire la conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Timiş. Deşi în ultimele zile în presa locală au fost vehiculate mai multe nume care au urma să ia locul conducerii actuale, Pop  a declarat că el nu l-a demis pe Marin Popescu, actualul inspector şcolar general din Timiş. Mai mult, ministrul Educaţiei spună că nu are cunoştinţă ca în Timiş să existe probleme şi că nu ştia că Popescu a fost implicat în campanie şi nici că acesta a obţinut un mandat de consilier judeţean pe listele PD-L Timiş.


„Voi face verificări în zilele următoare”, a promis Pop. Cât despre activitatea lui Popescu, singura scăpare depistată de Pop a fost următoarea „am avut un stoc de autobuze destinate transportului şcolar, şi am trimis informări către inspectoratele judeţene că trebui să primim listele în data de 28 mai cel târziu. Domnul Popescu a trimis abia astăzi la ora 10 lista cu necesarul pentru judeţul Timiş”.  Cât despre propunerile de la nivel local, cei doi inspectori adjuncţi Aura Danielescu – directorarea şcolii generale din Maşloc, care este și cumnata prim-vicepreședintelui PSD Timiș Sorin Grindeanu şi Aurelia Sima profesor la Colegiul Brediceanu din Lugoj au fost validaţi Biroul Permanent Judeţean al social democraților. Propunerea pentru inspectorul general, Cornel Petroman, directorul Liceului Pedagogic Carmen Sylva nu a fost încă validată de  PNL Timiş, acest lucru urmând să aibă loc probabil joia viitoare. Popescu nu va fi demis înainte de BAC şi de Examenele Naţionale, iar pentru ocuparea funcţie de inspector şcolar general  va fi organizat concurs în intervalul 20- 27 august, a mai precizat Pop.

8 COMENTARII

  1. Nimeni nu stie, nu a auzit nimic. Bravo! CRED ca ce-i ce au votat USL-ul sint la fel de naivi ca cei ce au votat PDL-ul! Aici se vede ca nu se schimba mentalitatea: nu-i intereseaza decit luarea puterii si dupa aceea ne vind baliverne. Unde este ptr.ei important (ICR), fac rapid schimbari. Asa este d-le POP, totul este OK., de ce s-au mai facut alegeri?

  2. Dc nu mergeti la scoala din Teremia Mare si Nerau sa vedeti pe directoarea care este pdl-ista convinsa si care este sustinuta de primaru din localitate care este tot PDL

  3. Sa ramana Popescu, e foarte bun, a schimbat directorii PSD si PNL, acum poate sa ii schimbe si pe directorii PDL doar a fost pesedist candva, poate face si jocurile USL, are stomac.
    Bravo lui, se adapteaza la orice situatie.

  4. Dar s-a mai scris de el; a fost si inregistat cind a avut o convorbire telefonica cu directoarea scolii din Giulvaz, pe care a vrut sa o schimbe primarul de acolo; as fi curioasa ce masuri s-au luat,daca s-au luat.

  5. Daca cei ce stiu ca au fost nedreptatiti,daca se stie de abuzuri, poate ar trebui lumea sa fie mai unita si sa faca reclamatii; dar asa sintem noi:nu vedem ,nu auzim ,nu vorbim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.