Politehnica Timişoara la final: „Mai avem un singur gând, Marian Iancu în...

Politehnica Timişoara la final: „Mai avem un singur gând, Marian Iancu în mormânt”

4
DISTRIBUIȚI

Politehnica Timişoara a încheiat, astăzi, pe locul 1 în seria a II a a Diviziei B, dar asta nu însemnă şi promovarea echipei în primul eşalon din cauza orgoliilor şi intereselor lui Marian Iancu şi ale autorităţilor locale.


Jucătorii şi-au făcut treaba până-n ultima secundă de joc, aceasta fiind singura bucurie a celor 200 de suporteri alb -violeţi care au venit pe Dan Păltinişanu. La final, tifossi au arborat un banner pe care scria „Mai avem un singur gând, Marian Iancu în mormânt”. Nici fotbaliştii nu au scăpat momentul, arborând mesajul „Zâmbeşte, ha, ha ha”. Nimeni nu știe în acest moment care va fi soarta echipei de mâine încolo.

4 COMENTARII

  1. Cei vinovati trebuie sa plateasca ! Ceea ce s-a intamplat cu Timisoara si Craiova, este un adevarat genocid. Pe langa F.R.F.,si autoritatile locale isi au partea lor de vina. Lipsa oricaror sentimente din partea F.R.F.,si a statului in general, vor conduce la astfel de fapte,care umbresc imaginea fotbalului, imaginea sportului si semnifica perfect degradarea totala a societatii civile !!!!!!!

  2. Ruşine Marian Iancu! Ruşine Mircea Sancu! Ruşine CL Timiş! Ruşine CJ Timiş! Ruşine şi celor care au venit anii trecuţi la stadion pentru meciuri cu steauadinamorapid iar în acest sezon au absentat cu DevaTurdaSlatina!

    Suntem aici! Vom fi mereu!

  3. intradevar, marea parte din vina o are marian iancu fiindca a anuntat cu vreo 6 sau 7 luni inainte ca poli nu va primi licenta pentru liga 1. de aici incepe circul cu autoritatile locale care nu au facut nimic pentru ca poli sa primeasca licenta. aveau doua solutii :
    -sa plateasca banii ceruti de iancu in contul a mai multor facturi pe care iancu le-a achitat, iar iancu cu banii respectivi ar fi platit datoriile clubulu si automat s-ar fi primit licenta, sau
    – sa preia in totalitate clubul cu toate datoriile si cu toti jucatorii .
    treaba este foarte simpla. si eu sunt un fan poli dar m-i se pare ca cea mai mare vina o au autoritatile pentru ca nu au vrut sa preia echipa de la iancu. gindind putin la rece , de cind a venit iancu poli a fost de 2 ori vicecampioana si a jucat de doua ori finala cupei, sigur asta nu scuza cu nimic starea actuala dar nici nu putem incrimina in vreun fel pe acest om. a adus palmaresul inapoi si macar pentru asta trebuie respectat. intradevar cele mai multe greseli le-a facut el si pentru asta trebuie sa plece, dar cj si primaria trebuie sa gaseasca urgent o solutie ca echipa sa nu moara, pentru ca aceasta echipa poate promova lejer in sezonul urmator. forza poli!!!!!!!!!!

  4. ”RUSINE” ACESTUI GAUNOS DE iancu E PUTIN SPUS, EU II DORESC DE LA 10 ANI +, STIE LUMEA DESPRE CE ZIC EU AICI,DAR DESPRE ACESTE LEPADATURI DIN CONDUCEREA LOCALA CE SA LE DORESTI?? EU UNU SPER SA ISI GASEASCA GANDURILE NOASTRE DE” BINE” LA ALEGERI , CARE IS MAINE- POIMANE !!!!DESPRE sandu si mitica ACELEASI GANDURI DE” BINE „DIN PARTEA NOASTRA A TUTUROR

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.