Primarul ales, şocat de o reclamă a unei regii timişorene

Primarul ales, şocat de o reclamă a unei regii timişorene

7
DISTRIBUIȚI

Aflat în perioada de convalescenţă după operaţia pe cord, primarul ales al Timişoarei, Nicolae Robu, a recunoscut că a avut mai mult timp să se uite la televizor. Liberalul s-a declarat şocat de faptul că a văzut rulând o reclamă la RATT „în care oamenii erau îndemnaţi să meargă cu tramvaiul. Din câte ştiu, RATT este într-o situaţie financiară foarte proastă.


Chiar mi s-a părut strigător la cer”, a comentat Robu. Primarul ales al Timişoarei a susţinut că în mandatul său „nu cred că o să vedeţi reclame ale regiilor din subordine de genul mergeţi cu tramvaiul. Dacă vor fi situaţii excepţionale pentru anumite lucruri, este altceva”.

Cât despre schimbările şefilor din Primărie, Nicoale Robu a susţinut că vor fi făcute, dar cu respectarea legislaţiei, şi îi vizează pe cei care nu îndeplinesc criteriile de moralitate şi profesionalism

7 COMENTARII

 1. Ma intreb cum va putea lucra noul primar cu Goia de la RATT.
  Cum va accepta instrainarea terenurilor, contractele paguboase , starea jalnica a tramvaielor, degradarea investitiei de milioane de euro facuta in linii.Poate e bine sa citeasca si blogul transportulincomun.blogspot.com asta ca sa stie cu cine are de a face si acolo, la RATT intr-un sector vital pentru noi toti.
  Felicitari Domnule Robu! Ne-am saturat de mafia din primarie , de tiganiile din parcul rozelor si spitalul de copii…speram intr-o schimbare!

 2. Mergand pe idea prezumtziei de nevinovatzie, am dedus ca, introducerea in vanzare a 3 tipuri (culori) de bilete de calatorie este o modalitate prin care RATT intreprinde un sondaj in randul calatorilor; maniera in care aceasta initziativa a intrat pe piatza este discretzionara – cel putzin in opinia mea: fara sa se anuntze in mass media, fara sa informeze pe cei care comercializeaza bilete RATT, cu avizul cui?

 3. Domnilor,in subordinea primariei este si „ColtermSA”,care prin Dl.Pampu Petrica,trimite somatia,cum ca la data de 24.05 2012 ,figuram in „evidentele” lor cu valoarea de 107,86 lei ,contravaloarea unei facturi de „regularizare” ca diferenta de tarif?!?! pe perioada sept.2009-aug.2010,si primesc factura seria:TM-CLTD 18344 din data 30/04/2011 !?!?.Suntem,somati si amenintati etc,etc.
  Am platit lunar suma ce-o aveam pe facturile trimise in toti anii.INDIVIZII astia mizeaza ca oamenii nu pot, sa-i dea in judecata pentru orice pot ei scornii,cand vor ei ,de cate ori vor ei, pentru restante inventate si de la…. facerea lumii.Oare se duc si in cimitire sa incaseze sumele scornite, ca asa vor ei sa regularizeze pe mama lor!Sau au avut nevoie de bani de campanie electorala!.Domnule Robu,cred ca hotii va inconjoara si sunt multi,tare multi!.
  Doamne ajuta,sa scapam de hoti si nebuni!
  Sanatate si putere!

 4. Domnule primar ales democratic prin vointa timisorenilor si cu URA fata da p.d.l.,Nicolae Robu,DEMISIA LUI SAMARTINEAN CORNEL-MIRCEA manager aeroportul Timisoara!!!URGENT!!!Faptele il reprezinta:angajati profesionisti in aviatie CONCEDIATI pe nedrept,dividentele furate!!!,procese trucate cu angajatii aeroportului,afaceri de ordinul milioanelor de euro ptr.p.d.l.!!!alte magarii gen: chilotar, textilist,numai aviatie nu!!!

 5. Aloo, don`premar…fi socat de hotiile si ilegalitatile comise de primarie si de functionarii ei.Asta cu reclama care,,indeamna oamenii sa mearga cu tramvaiul,,..e megapenibila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.