Proprietarii „acvariului” nu au respectat sentinţa irevocabilă de suspendare a activităţii

Proprietarii „acvariului” nu au respectat sentinţa irevocabilă de suspendare a activităţii

2
DISTRIBUIȚI

„Acvariul” din Piaţa Operei a fost ţinta unui nou control efectuat de Poliţia Locală Timişoara . Firma “ART” SRL societate ce are ca obiect de activitate închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate şi care deţine clădirea din sticlă din Piaţa Victoriei a fost sancţionată anul trecut, în luna iunie, cu suma de 700 de lei, de poliţiştii locali pentru lipsa acordului de funcţionare din partea Primăriei,  stabilindu-se şi suspendarea activităţii. La acea dată, reprezentanţii societăţii au contestat decizia în instanţă.


Tribunalul Timiș a decis printr-o sentinţă irevocabilă menţinerea măsurii de suspendare a activităţii, în luna aprilie a acestui an, însă proprietarii societăţii nu au respectat sentinţa.

În consecinţă, poliţiştii locali de la Serviciul Inspecţie Comercială au sancţionat societatea, ieri, cu o nouă amendă în valoare de 2.000 de lei ieri. Totodată,  Poliţia Locală Timişoara anunţă că a  solicitat Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Timiş „luarea măsurilor legale de confiscare la bugetul de stat a veniturilor realizate ilicit în perioada dintre data suspendării activității și data constatării contravenției de nerespectare a suspendării”. Şi comercianţii care îşi desfăşoară activitatea în incinta construcţiei de sticlă au fost sancţionaţi cu suma totală de 4.400 de lei, la începutul acestei săptămâni, ca urmare a controalelor dispuse de noul primar, liberalul Nicolae Robu.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.