Romică Anculia, „circuit” pe la instanţe ca să fie pus în libertate...

Romică Anculia, „circuit” pe la instanţe ca să fie pus în libertate UPDATE Deciziile magistraţilor

0
DISTRIBUIȚI

Directorul APIA Caraș Severin, pedelistul Romică Anculia, trimis în judecată de DNA pentru fapte de corupție, face astăzi „circuit” pe la instanţe, în încercarea sa de a fi pus în libertate. La prima oră a fost în faţa Curţii de Apel Timişoara, care a judecat recursul împotriva deciziei Tribunalului Caraş Severin care i-a respins cererea de punere în libertate sub control judiciar. Avocatul acestuia a cerut admiterea recursului pe motiv că instanţa de fond nu a ţinut cont de actele medicale care dovedesc că al său client suferă de mai multe boli.


Procurorul DNA a cerut respingerea recursului pe motiv că motivele care au stat la baza arestării nu s-au schimbat. La final, avocatul a cerut instanţei să suspende şedinţa şi să se pronunţe asupra recursului deoarece la ora 12, Anculia împreună cu ceilalţi inculpaţi va fi prezent în faţa Tribunalului Caraş Severin care va verifica legalitatea stării de arest după ce DNA i-a trimis în judecată. Cererea a fost respinsă, urmând ca sentinţa să fie dată odată cu celelalte decizii. Rămâi pe PRESSALERT.ro să afli toate informaţiile legat de acest caz.

UPDATE Curtea de Apel Timişoara a respins recursul lui Anculia, iar Tribunalul Caraş Severin a confirmat menţinerea arestării preventive a tuturor inculpaţilor trimişi în judecată de DNA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.