Ultimul „tun” pregătit de administraţia Ciuhandu – peste 25 milioane de euro...

Ultimul „tun” pregătit de administraţia Ciuhandu – peste 25 milioane de euro pentru spaţii verzi

4
DISTRIBUIȚI

Viitorul viceprimar al Timişoarei, liberalul Dan Diaconu, a acuzat, astăzi, administraţia Ciuhandu de faptul că forţează declanşarea unor licitaţii în valoare de peste 25 milioane de euro pentru întreţinerea spaţiilor verzi din municipiu, în această perioadă de tranziţie.


„Colegii care părăsesc Primăria Timişoara o fac într-un mod pe care nu-l consider foarte elegant. Au fost publicate anunţurile de intenţie pentru lansarea unor licitaţii publice în valoare de peste 25 milioane euro pentru întreţinere spaţii verzi, în această perioadă când noua administraţie nu este investită. Se fac presiuni foarte mario ca săptămâna viitoare să fie urcate pe SEAP caietele de sarcini”, a declarat Diaconu. Acesta a susţinut că ultimul acord pentru întreţinerea spaţiilor verzi a fost încheiat pe trei ani şi  nu expiră decât anul viitor, iar noua licitaţie se face pentru următorii patru ani. „Nimeni nu poate spune că sunt licitaţii cu dedicaţie, dar este suspectă această grabă”, a comentat Diaconu.

4 COMENTARII

  1. Oare nimeni pana acum nu a vazut afacerea exploziva a celor de la DRUFEC??
    10% din sumele incasate de respectiva firma erau scoase pe diferite canale din firma si ajungeau in buzunarul edililor nostrii dragi! Cum poate sa faca cineva o afacere de familie pe banii statului si pe banii europeni?
    Patronul este divortat „de imagine” de scarba din primarie care semna virararea banilor. Sper sa ajunga toate capusele la puscarie. Domnu’ Robu, arde’i pe toti! Arde capusele care sug banii pubilic!!

  2. Daca astia au curajul sa fure si acum , rau am ajuns! Acum o sa incerce Ciobanu sa traga sforile si sa mai corupa pe cineva… Pe toti astia i-au interesat functiile ,doar ptr. a putea fura in liniste, si inca nu si-au terminat planurile, mai asteapta sa dea citeva lovituri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.