Bojin anunță concedierea a 10% din angajații Consiliului Județean Timiș. Vezi ce...

Bojin anunță concedierea a 10% din angajații Consiliului Județean Timiș. Vezi ce spune despre fostul prefect Băcală

2
DISTRIBUIȚI

„Am fost în perioadă de nuntă şi am primit zilnic circa 70 – 80 de oameni în audienţă. Am avut plăcerea să vină şi oameni care nu aveau nicio problemă, dar care au vrut să îşi confirme pentru ei că e aşa cum am promis în campanie şi că nu voi avea uşile închise pentru cetăţenii care au probleme”, s-a lăudat, astăzi, pesedistul Titu Bojin, despre prima lună petrecută în fruntea Consiliului Judeţean Timiş .  Acesta a explicat, tacticos,  că nu ar fi crezut niciodată că la consiliu e aşa mare dezastru şi lispă de resposabilitate. „ E chiar mare vânzoleală, deşi anumite probleme se puteau rezolva cu un telefon”. Şi pentru că unui şef nu îi şade bine numai să constate,  Bojin a promis pentru unii de bine, pentru alţii de rău! Astfel, zece la sută din angajaţi vor pleca din consiliu „ pentru că nu au nicio treabă cu funcţiile pe care le au”.  Cei care au treabă cu posturile pe care le ocupă de mult timp, ba îşi îndeplinesc şi obligaţiile ca la carte vor primi măriri de salariu, prima şedinţă pe această temă urmând să aibă loc în prima decadă a lunii august.  Vijelios, Bojin a anunţat că „ nici cei care fac politică nu vor avea ce căuta în consiliu, că nu accept aşa ceva”.


Toţi, mai puţin unul. Fostul prefect Mircea Băcală, care acum este consilier în cadrul Serviciului de Integrare Europeană al CJT.  Bojin spune că a avut o discuţie cu acesta, şi că din punctul lui de vedere „ nu poţi spune că face el politică”. Cu toate astea, Băcală a fost la mitingul anti- Ponta din cinci iulie, alături de pedeliştii din Timiş, confirmând că a revenit în partidul condus de Constantin Ostaficiuc. „Poate vine şi duminică şi la noi la miting şi atunci e chit”, a conchis Bojin, cu zâmbetul pe buze.

2 COMENTARII

  1. Daca Pacala a fost la mitingul anti-USL sa dea draku sa-l tina Bojin acolo ca o sa-l zburam si pe Bojin si pe Ponta. Vreau afara cu toti viermii basisti din toate cotloanele. Ai uitat Bojine cand mascariciul asta de Pacala incalca codul Rutier si depasea pe linie continua cu masina prefecturii, el si viermele celalalt al lui Basescu, Popoviciu? Ai uitat ca apoi l-au amenintat pe politistul care isi facuse datoria? Astfel de viermi trebuie sa fie striviti iar respectivul politist trebuie sa fie avansat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.