Câtă lume vor să scoată pesediştii din Timiş la referendum

Câtă lume vor să scoată pesediştii din Timiş la referendum

8
DISTRIBUIȚI

Pesediştii au planuri mari pentru referendumul de săptămâna viitoare pentru demiterea preşedintelui  Traian Băsescu. Chiar dacă la alegerile locale, Timişul a fost pe ultimele locuri ca şi prezenţă la vot, acum vor să depăşească 50%. „La locale a fost o prezenţă de 48%.


Acum, sperăm că vorm veni mai mulţi. Sperăm ca lumea să iasă, indiferent de opţiune, la vot”, a declarat vicepreşedintele PSD Timiş, Ovidiu Brânzan. Acesta a declarat că ” există zvonuri conform cărora se cumpără buletine cu 100 lei până după referendum pentru a se asigura că nu merge lumea la vot. Azi dimineaţă am auzit acest zvon şi sper să nu se confirme”.

8 COMENTARII

  1. Escroc mare Omul asta, ce dracu cauta in PSD, uite cum ii trage in jos. Pai Bojin este un domn, rafinat si rasat fata de batausul asta de femei.
    Nu cred ca va avea vreo femeie curaj sa vina la mitingul de sambata sau cand o fi. eu sigur nu, prefer sa ma duc la plaja 😉

  2. La fel ca tine, Brigitte,nu ne schimbam parerile. Tot timpul ai fost de partea lor. De ce le tii asa mult apararea? La caracterizari ,vad ca te pricepi! Dar cum se face, ca vezi raul numai din PSD?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.