Ce melodie a pus DJ Alain la comanda de bucurie a şefului...

Ce melodie a pus DJ Alain la comanda de bucurie a şefului PD-L Timiş

4
DISTRIBUIȚI

Agitaţie mare la sediul PD-L Timiş cu zece minute înainte  de difuzarea exit poll-ului de la referendumul pentru demiterea preşedintelui. În vreme ce pe masă zăcea, rătăcit, un pliant electoral cu Gheorghe Nodiţi, o amintire a înfrângerii, în colţul mesei şeful PD-L Timiş Constantin Ostaficiuc şi deputatul PD-L Alin Popoviciu dădeau semne de nervozitate şi se jucau ba cu pixul, ba cu ochelarii de vedere, în vreme ce Alain Rus schimba de pe Realitatea pe RTV, din două în două minute,  după cum cerea şeful său. La ora 23, când pe ecran a apărut mare rezultatul, 45,5 % – prezenţă la vot,  Ostaficiuc s-a  luminat subit la faţă şi a început să aplaude. În vreme ce calmul şi-a  făcut loc în sediul portocaliul, cele două televizoare mergeau în paralel, motiv numai bun ca Ostaficiuc şi Popoviciu să se ia la harţă cu Alain Rus ca să remedieze situaţia, deoarece Antonescu şi Băsescu vorbeau simultan şi nu se înţelegea nimic.  În timp ce pedelistul şef s-a ridicat revoltat în  picioare, discursul lui Băsescu a început să se audă clar.


„ Asta vroiam să ascult , discursul preşedintele României, nu altceva”, a exclamat Ostaficiuc satisfăcut.La câteva minute după, a prins sonor şi Antonescu, pentru o fracţiune de secundă. Ostaficiuc i-a tăiat-o  lui Rus -„ Alain, eu nu vreau să ascult un om care nu mai e în politică”. După seria scurtă de bârâituri şi bâlbe, s-a trecut la declaraţii. ”În seara acesta organizaţia Timiş a PD -L nu poate altfel decât să se bucure pentru că, dacă am ales Vestul şi democraţia, astăzi s-a demonstrat că România doreşte acest lucru. România nu a acceptat ca statul de drept să fie demolat. (…)Sunt foarte bucuros că am astăzi certitudinea că şi nepoata mea are de azi un drum în comunitatea europeană. Îmi aduc aminte de vremurile pe care le-am trăit înainte de 1990 şi acestă perspectivă apărea din nou, dacă astăzi se întâmpla altfel în România”, a explicat, tacticos, şeful pedeliştilor din Timiş. Odată finalizat discursul în faţa presei, Ostaficiuc i-a ordonat lui ” DJ Alain” să pună piesa, „că ne-am pregătit cum se cuvine pentru acest moment”. De pe Youtube s-a dat play la melodia „ Eu vara nu votez”.  Pe ritmurile hit-ului, în sediul portocaliu au răsunat pupături şi felicitări, mai ceva ca la nuntă,  dar, de departe, de veselia pedeliştilor s-au bucurat cel mai tare ziariştii care nu au mai fost ejectaţi din sediu, ca la alegerile locale.

4 COMENTARII

  1. Ma bucur ca a fost cineva de fata – ar fi fost pacat sa nu primim o noua dovada a faptului ca PDL-ismul inseamna Basescu si nimic mai mult (nu tu doctrina, nu tu lucruri de bun simt – doar mesaje de propaganda pentru oameni cu capacitate de discernamant dezarmant de redusa). Este distractiv cum o infrangere rusinoasa pentru cel mai demagog si mai mincinos si mai nepopular presedinte postdecembrist al Romaniei este prezentata ca o victorie pentru demcoratie si statul de drept…
    Ma bucur si ca jurnalisti nu au stat degeaba pana noaptea tarziu intr-o zi libera.

  2. Pentru cine nu intelege ce s-a intamplat: Basescu nu a castigat nimic. Din contra a pierdut fiindca 8 milioane sau peste de romani au votat impotriva lui.

  3. aveti dreptate frustatilor. basescu nu a castigat nimic. doar era deja presedinte, nu inseamna nimic, insa voi care latrati toata ziua degeaba, ati castigat dreptul de a latra in inca doi ani…(poate tot degeaba).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.