Ce solicitare politică are Societatea Timişoara după referendum

Ce solicitare politică are Societatea Timişoara după referendum

7
DISTRIBUIȚI

După ce a luptat cot la cot cu pedeliştii pentru convingerea românilor să nu iasă la vot la referendumul pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu, motivând că întreaga acţiune este o lovitură de stat, Societatea Timişoara, care a dezminţit de fiecare dată faptul că ar lupta în favoarea PD-L, face un apel către USL, în urma rezultatului scrutinului de ieri.  „ Societatea Timişoara cere forţelor politice, şi mai ales coaliţiei majoritare care a declanşat criza politică, să îşi asume rezultatele referendumului şi să caute mijloacele de coabitare pentru interesul ţării.


Cerem guvernului Ponta că guverneze ţara şi să încetează (sic!) imediat gherila politică din care avem cu toţii de suferit”, se arată în comunicatul emis de organizaţie. Reacţia vine în contextul în care liderii USL au declarat că se vor adresa Curţii Constituţionale cu privire la validitatea referendumului de ieri, având în vedere că tocmai pedeliştii care au ţinut cu dinţii de pragul de 50% au fost cei care au îndemnat oamenii să nu iasă la vot.

7 COMENTARII

  1. „Cerem guvernului Ponta că guverneze ţara şi să încetează imediat gherila politică”

    Penibil articol, aveam pretentii mai mari (nu sunt filolog, dar asteptam mai mult, formatorilor de opinie!)

  2. Societatea Timisoara este ong-ul ala care inregimenteaza fosti securisti si comunisti. Vezi cazul lui MRu care a fost membru al Comitetului Central al Uniunii Tineretului Comunist. Asta ca sa nu mai mentionam faptul ca l-a sustinut pe Basescu, securist recunoscut si reprezentant comercial al romaniei la Anvers pe timpul lui Ceausescu.

  3. Ce-a ajuns Societatea Timisoara… Slugoii basescului, securist sadea. Cum e cu punctul 8 si cu pupatul in dos al lui MRU, membru CC al UTC, bibicilor? Se rasuceste George Serban in mormant, profanatorilor de istorie. Si de astazi s-au dus si pitacii pe care ii luati moca de la ICR-ul patapievician, asa-i domnilor Mihaies, Vighi, Armanca si altii?

  4. o mare reusita…la alegerile locale au fost la vot 52% din cei de pe liste….la referendum au fost peste 46% din acestia…sa inteleg ca marea reusita consta in convingerea a 6%(sase procente!!!) din electorat sa nu iasa la vot?E un procent remarcabil,care da dreptul si justifica punerea oricaror conditii de catre cei ce l-au reusit….!!!!!!

  5. da, 3 membri din societetea Timisoara au murit in conditii suspecte. chiar autorul proclamatiei de la timisoara a fost gasit mort (undeva pe camp langa calea ferata) dupa un an de zile. tocmai lucra la un reportaj despre mortii revolutiei, gasise oase umane arse incomplet undeva in cartierul fabric. imediat dupa moartea sa au disparut si cativa saci cu probe.
    OAMENI BUNI…CHIAR PUTETI SA-I FACETI „SECURISTI” PE CEI DIN SOCIETATEA TIMISOARA?

  6. Societatea Timisoara? A ajuns o adunatura de lichele, de paraziti, cu Mihalcea cap de afis, care huzureste pe bani nemunciti, livrati in buna parte de madam’ procuror de formatie stalinista pe nume Macovei Monica, prin intermediul biroului de europarlamentar pe care l-a implantat in spatiul societatii. Din ce-a fost odinioara, a devenit cea mai reactionara „societate civila” de pe cuprinsul intregii tari. O rusdine fara seaman!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.