Cine este traficantul de droguri din „lotul Ecstasy” care nu a fost...

Cine este traficantul de droguri din „lotul Ecstasy” care nu a fost arestat

1
DISTRIBUIȚI

Tribunalul Timiș a judecat, astăzi, cererea DIICOT de arestare a celor 9 suspecți reținuți, ieri, pentru asociere în vederea săvârșirii de infracțiuni, trafic de droguri de risc și mare risc în formă continuată. Suspecții au adus din Olanda Ecstasy și din Cehia cannabis pe care l-au vândut în Timișoara, Oravița sau Petroșani.


În timpul audierilor de astăzi de la instanță, unii dintre cei acuzați și-au recunoscut total sau parțial faptele. Suspectul în casa căruia s-au găsit 400 grame de cannabis a afirmat că avea drogurile în scop medical, acordând ajutor unor persoane bolnave. În urma deliberării, Tribunalul Timiş a decis arestarea pe 29 de zile pentru Ionuţ Păduraru, Daniel Murgu, Ionel Ibănescu, Oliver Cotvas, Florin Butincu, Darius Achim, Cristina Muntean  şi Dragoş Bobic. Singurul care a rămas liber a fost Cristian Fusoiu. Împotriva deciziei se poate face recurs care va fi judecat de Curtea de Apel Timişoara.

1 COMENTARIU

  1. dache Fusoiu ieste ala carie da mu* cu deshtu’ , din poza, sa fie si iel urgent legat. adica cum se pote sa deie mu* cu deshtu la ominii care admira poza. pai nu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.