Cum a evitat liberalul Nasleu capcana unei licitaţii de 1,2 milioane euro

Cum a evitat liberalul Nasleu capcana unei licitaţii de 1,2 milioane euro

2
DISTRIBUIȚI

Liberalul Ionuţ Nasleu, vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale de Restituire a Proprietăţilor, a ieşit astăzi în faţa presei cu o dezvăluire privind o licitaţie trucată de  la instituţia pe care o conduce. „În a doua zi după ce am fost numit ne-am trezit cu o licitaţie de achiziţionare IT în valoare de 1.200.000 de euro – software şi hardware.  În consultările pe care le-am avut cu colegii de la ANRP mi s-a spus că nu am cerut aşa ceva, motiv pentru care am făcut câteva săpături. Am aflat că fosta conducere a solicitat ANAF detaşarea unui om pe perioadă de o lună. Acest om se numeşte Dan Stroe, cel care a fost prins cu 600.


000 euro cash. Acest om a făcut caietul de sarcini în două zile  şi în doar câteva ore această licitaţie a fost pusă pe SEAP. Este ciudat că a participat o singură firmă – Qnet Internaţional, deşi altele două au făcut contestaţii pe care le-au retras după două zile” , a declarat liberalul. Nasleu a explicat că procurorul Daniela Danielescu, numită în fruntea ANRP de către Mihai Răzvan Ungureanu, a fost cea care a solicitat detaşarea lui Stroe, special pentru a achiziţiona aparatura şi programele necesare stocării tuturor dosarelor ANRP, adică „ nişte acte care în mare parte nu sunt la noi, motiv pentru care întreaga afacere este un tun  pedelist”, în viziunea lui Nasleu. Licitaţia a fost anulată, a completat liberalul, promiţând că va ieşi în faţa presei şi cu alte dezvăluiri privind şmenurile de la ANRP.

2 COMENTARII

  1. Alo domnu lex luthor eu cred ca tu ai pierdut notiunea banului. Ai idee cam ce inseamna echipamet it de 1,2 mil euro? servere,statii etc. Oare crezi ca au vrut iar Pdl-istii sa ciordeasca din banul public? Eu lucrez in domeniu it si chiar ma pricep foarte bine si am habar cit costa softurile si echipamentul,la banii astia trebuia sa faca un NASA mai mic la ANPR. Chiar nu toata lumea inghite grauntele si galustele pdl.Abia astept din toamna cei care au devalizat bugetul de stat si banul public sa raspunda in fata justitiei. Sunt locuri la parnae pentru ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.