Cum i-a depolitizat băiatul de la centrul de închiriat biciclete pe demonstranţii...

Cum i-a depolitizat băiatul de la centrul de închiriat biciclete pe demonstranţii liberali

4
DISTRIBUIȚI

Marșul pe biciclete pentru demiterea președintelui Traian Băsescu și pentru participare la referendumul de săptămâna viitoare, organizat de liberali în această după amiază, a fost transformat într-un fiasco de băiatul de la centrul de închiriat biciclete. Conform planului iniţial, tinerii liberali urmau să traverseze oraşul pe două roţi pentru a-i îndemna pe timişoreni să spună da demiterii lui Băsescu.  Când au ajuns la centrul din Parcul Justiţiei, liberalii au aflat că bicicletele rezervate nu le vor mai fi închiriate. „Am vorbit cu şefii şi nu vor ca bicicletele să fie folosite la acţiuni politice. Vi le dau doar dacă mergeţi fără tricouri cu mesaje legate de referendum.


O să fie presă şi nu vrem să apărem în acest context cu bicicletele”, a anunţat unul dintre angajaţii centrului. „Asta este discrimimare. Pot să port ce tricou vreau eu”, i-a replicat Viorel Coifan, singurul liberal venit la marş cu propria-i bicicletă. Negocierile au mai durat câteva minute, după care liberalii au cedat. Au plecat fără a mai îmbrăca mesajele pro demitere. Singurul care şi-a pus pe umeiri tricoul personalizat, preţ de câteva minute, a fost şeful PNL Timişoara, Petru Ehegartner. Şi aşa operaţiunea liberalilor s-a transformat într-un banal exerciţiu de fitness.

UPDATE Liberalii au încercat să salveze aparenţele, luându-şi tricourile cu mesaje legate de referendum în ultima parte a marşului.

4 COMENTARII

 1. Pe cat facem pariu ca pentru asta respectiva firma o sa isi piarda autorizatia? Nu de alta dar a comis un abuz fiindca baietii de la PNL doar isi plateau acest serviciu. Se poate face chiar o plangere la OPC si amenda este usturatoare, precum si la Agentia contra Discriminarii.

 2. Si de ce ma rog sa-si piarda autorizatia? Dupa referendum nu se mai plimba oamenii pe biciclete? Te-ai bucura s0o vezi disparuta pt lupte plitice?
  Duminica sunt multi care vor sa se plimbe de placere. Cum ar fi fost sa nu mai fie biciclete, pt ca au fost inchiriate unor sustinatori politici pt ce? Pt propaganda?
  Ifose de moment.
  Este usor sa fim rai, sa vedem totul in negru si sa amenintam, nu-i asa? Sa ne bucuram de raul altuia, cat se poate!
  Mentalitate de rahat!

 3. Mentalitate de rahat este sa nu dai biciclete PE BANI, deci un serviciu executat, fiindca e membru de partid sau sustinator… Si ce dca nu mai erau biciclete cand voiau altii? Daca venea de la Crucea Rosie si cereau 70 de biciclete, pe bani, nu se supara nimeni ca s-au dat, asa, fiindca erau oameni cu alt gen de hobbyuri era ilegal? Asta e mentalitate potrivita?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.