Cum se votează la referendumul de demitere

Cum se votează la referendumul de demitere

4
DISTRIBUIȚI

Pregătirile pentru referendumul din 29 iulie merg strună, conform detaliilor oferite astăzi de subprefectul judeţului Timiş, Liliana Oneţ.  Până acum a fost desemnat preşedintele Biroului Electoral Judeţean,  s-au numerotat secţiile de votare şi au fost stabiliţi preşedinţii acestora prin tregere la sorţi. Ieri au sosit de la Bucureşti buletinele de vot şi autocolantele necesare pentru desfăşurarea votului.  De săptâmâna viitoare se va trece la instruirea preşedinţilor secţiilor de votare, la amenajarea locaţiilor, urmând ca distribuirea buletinelor de vot către cele 589 de secţii  din Timiş să aibă loc vineri 27 iulie. Toţi cei care doresc urna mobilă vor fi nevoiţi să facă o solicitare către preşedintele  BEJ.  „ În cazul spitalelor sau a altor instituţii sociale, conform unei noi decizii a Biroului Electoral Central, directorii vor fi însărcinaţi cu elaborarea listelor cu persoane care doresc să voteze, liste care vor trebui să fie transmise sâmbăta înainte de ziua votului”, a explicat Liliana Oneţ.  Cetăţenii nu îşi vor putea exercita dreptul la vot în altă secţie decât cea la care sunt arondaţi, asta în cazul în care sunt în localitatea de domiciliu.


Singurii care pot vota la orice secţie sunt cei care nu se află în alt oraş în ziua de 29 iulie.  Pentru prevenirea tentativelor de fraundă, 1.200 de angajaţi MAI  vor asigura paza în ziua referendumului pe raza judeţului Timiş, alături de alţi agenţi de la Poliţia Locală. Totodată, pentru perevenirea tentativelor de fraundă vor fi organizate controale la intrările în judeţ.

4 COMENTARII

 1. da Nicoleta! il are. pai daca este „profesor universitar” !?
  si ca el sunt multi. militzeni proshti reciclati in democratie:
  domnu doctor(!?) general Benga; domnu dottore(!?) chestor Panduru; domnu dottore(!?) comisar palade; domnu dottore(!?) -repausat intr-u domnu chestor medrea; etc. etc. SA TE KACI DE RAS PE TINE, NU ALTA…

 2. Bota vezi ca dai pe langa .Politia locala va patrula ,ca si pana acum nu va participa la paza sectiilor de votare .Pana si pt asa ceva sunt prea dobitoci !

 3. Nicoleta, te manca p..da de doctoratul lui?
  Vina la scarpinat!
  Pt radu tinu. Fraiere lasa-ti frustrarile sa urle pe aici pi net daca asta te linisteste…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.