De ce îndeamnă Societatea Timişoara oamenii să stea acasă la referendum

De ce îndeamnă Societatea Timişoara oamenii să stea acasă la referendum

16
DISTRIBUIȚI

Societatea Timişoara îndeamnă cetăţenii să nu iasă la vot la referendumul pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu, din 29 iulie, acuzând că participarea ar însemna legalizarea unei lovituri de stat parlamentare. Vicepreşedintele Societăţii Timişoara, profesorul universitar Daniel Vighi, a declarat pentru PRESSALERT.ro că ”acesta este decizia noastră după ce am studiat articolele mai multor specialişti în drept.


Nu este o abatere de la democraţie să îndemnăm alegătorii să nu iasă la vot, pentru că şi neprezentarea este, în fond, un vot negativ, ba mai mult, acestă metodă ne ajută să nu legalizăm această lovitură de stat”. În opinia profesorului întregul referendum este o mascaradă pusă la cale de Dan Voiculescu, un „securist dovedit”. Cât despre preşedintele suspendat, Vighi a precizat că „ poate că e sătul şi vrea să plece pe mare în vacanţă să se relaxeze, şi de asta îndeamnă oamenii să iasă la vot”.

16 COMENTARII

  1. Imi este rusine ca am fost pînă ieri membru al societăţi Timisoara,cu şefii actuali am ajuns sa ne urască o ţară intreagă,sau dat pe lânga m.r.u.ca sa-l salveze pe băsescu.Oare nu noi am iesit Ianuarie în stradă impotriva lui băse? Acum nu mai vrem să cadă,oare de ce.Trebuie sa ieşim şi să votăm cu DA să iasă de la Cotroceni.TIMISORENI trebuie sa ieşim la vot.

  2. Nu aveti nici un drept sa le cereti oamenilor sa stea acasa. Fiecare este liber sa faca ce vrea, sa mearga sau nu la vot. Iar la sectia de votare, au oricum numai 2 posibilitati. De ce nu iesiti in strada sa manifestati mai des, pentru drepturile oamenilor fara case, medicamente, care traiesc de pe o zi pe alta, de ce nu strigati mai des impotriva justitiei corupte?

  3. BAI TAMPITULE. AR TREBUI SA FACI LOBI SA IASA LUMEA LA VOT. CE VOTEAZA DEPINDE DE FIECARE. DAR BAG DE SEAMA CA TU ITI BATI JOC DE BANII MEI. CA DE AI TAI NU IMI PASA. AI MA ” SOCIETATEA TIMISOARA” SANGE’N INSTALATIE SI SCOATE OAMENII LA VOT. DOAR ASA VOM PUTEA MERGE MAI DEPARTE. CA MAINE, POIMAINE CAND OAMENII NU VOR MAI IESI APROAPE DELOC SA VOTEZE TE VEI OFTICA PE MOTIV CA AU VOTAT DOAR TREI-CINCI OAMENI SI TIE NU-TI CONVINE CINE A IESIT. BAGATI MINTILE IN CAP SI JUDECA , CA DOAR NU ESTI PLANTA. SAU GRESESC? SICTIR DE ASA SOCIETATI. MAINE NE INDEAMNA LA TE MIRI CE HOTII. GUNOAIELOR.

  4. Mai mult decât ruşinos: în 1990 am semnat pentru punctul 8 al Proclamaţiei de la Timişoara şi acum ce văd? Societatea Timişoara susţine doi lustrabili simultan: un nomenclaturist cu dosarul aprobat de Elena Ceauşescu şi securist sadea (Băsescu, conform declaraţiilor anterioare, că vânzările anterioare nu se pun!) şi un activist de vârf al UTC (Mihai Răzvan Ungureanu)!?!
    O vorbă veche spune că cine se aseamănă se adună. Asta trebuie să fie adunătura Societăţii Timişoara de azi – lustrabili şi şantajabili de către comunişti şi securişti… Şi atunci pe cine mai reprezintă?
    Daţi, dracului, jos din denumire cuvântul Timişoara, că se răsucesc morţii în morminte, şi puneţi în loc Societatea Secu Ultima Redută – agenţia Timişoara!

  5. Voi nu sunteţi ,,Societatea Timişoara”, sunteţi ,,Anti-Societatea Timişoara”. Privilegiaţi ai regimului Băsescu, pe care doriţi să-l legitimaţi în continuare, ca să vă meargă vouă bine. Veniţi cu marota ,,Voiculescu”, o diversiune răsuflată, cu care nu mai puteţi prosti decât proştii fără leac. Voi vorbiţi de lovituri de stat, voi, martorii îmbuibaţi ai lui Băsescu? Asta-i atitudine de cetăţeni responsabili, care promovează democraţia, să îndemnaţi oamenii să nu iasă la vot? Lăsaţi oamenii să gândească cu capul lor, măi ,,vectori de opinie” slugoi!

  6. de ce va e frica sa mergeti la vot, curatilor si uscatilor? ies la iveala ,,jmecheriile”? deja s-au facut jmecherii, am auzit ca pe listele din Biled sunt trecute persoane care sunt plecate definitiv din tara si mai sunt trecuti si citiva morti, ca la biled si-n alte locuri unde sunt primari pedelishti, ei? se aude unde trebe? mai verificati si daca-i asa astept remedierea situatiei.

  7. Mai, „vighistilor” et comp.! Chiar nu va e rusine sa ziceti ca voi, o mână de tocatori de bani, sunteti SOCIETATEA CIVILA si ca reprezentati timisorenii? Ma inreb cum o sa mai scoateti botul in lume, dupa ce pica Basescu si pana la ce adancime va veti ingropa râtul in pamant ca sa nu va scuipe timisorenii intre ochi. O sleatca de mizerabili. Da, daca Macovenu mai e, nimic nu ma e… Încurca-se-vor si potecile catre CEDO ale unora…Dati-va voua SERCERA SI CIOCANU la anu, nenorocitilor! Ati distrus simbolul Timisoarei, sunteti mai de dispretit decat orice „plagiator”.

  8. Ma intreb cind ar fi fost acest cetatean pe numele sau VIGHI SI DANIEL,CALIFICAT.A fost dintodeauna un imbirligator sadea.Ce se aseamana se aduna ,se imperecheaza ,destrabaleaza in functie de interesul personal .

  9. danel vighi azda ezde un iboghimen milog ji badrin gare gergeshte banii de la cedadzen arabi gomergiandz din gomblezsc za beee vizghi.ji bea bana ze bije ji gaka be iel. ALLAHU AKBAR

  10. Basisti ! STATI ACASA ! ! ! Nu veniti la referendum. Doar asa va vom strivi la scor ! Facem cvorum si fara voi… si atunci sa va vedeti procentul !

  11. rusine, rusine, rusine, nesimtitilor,..cum este posibil sa indemnati lumea sa stea acasa…porcilor sunte-ti niste cersetori in frumnte cu betivul de la cotroceni, desfigurat de atata disperare….crea sa stea la vila….nenorocitul…vede-a-te-as cu bratari la mana….,HOTILOR!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.