De ce s-a semnat asocierea CJT la ACS Poli Timişoara fără acordul...

De ce s-a semnat asocierea CJT la ACS Poli Timişoara fără acordul consiliului

1
DISTRIBUIȚI

Titu Bojin, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, a susţinut, astăzi, că a fost legală semnătura sa pe actul de asociere a instituţiei la ACS Poli Timişoara chiar dacă nu a existat o hotârâre a consilierilor judeţeni în acest sens, cum s-a întâmplat în cazul primăriei. „Trebuia ca una dintre cele două entităţi – consiliul judeţean sau primăria – să aibă o hotărâre şi să aloce fonduri pentru ca asocierea să poată funcţiona.


Noi o vom adopta luna viitoare. Există o diferenţă – primarul nu are drept de vot în consiliul local, pe când eu am la consiliul judeţean. Am semnat asocierea fără a implica, însă, Consiliul Judeţean Timiş din punct de vedere economic. În plenul din 2 august vom stabili cotizaţia. Probabil va fi jumătate din cât a alocat primăria (4 milioane lei anual, n.a.) pentru că la judeţ avem de trei ori mai mic bugetul decât municipiul”, a susţinut Bojin. Acesta a mai anunţat că de acum încolo toate lucrările de întreţinere a stadionului şi de exploatare vor fi făcute direct de consiliul judeţean, ca parte a contribuţiei la asociere, pentru ca „să nu dăm bani către club şi apoi clubul să nu mai plăteaască lucrările făcute, cum s-a întâmplat până acum”.

1 COMENTARIU

  1. nu sunt de acord ca banii comunitatii noastre sa fie aruncati la o echipa de orice sport ar fi ea.daca se crd valorosi sa o demonstrze publicului spectator si sa se sustina cu aceste venituri.Banii publici sa fie cheltuiti cu responsabilitate si in folosul tuturor cetatenilor nu numai unei anumite categorii de sustinatori

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.