Dosarul terenurilor de la Heaven, amânat a cincea oară. Vezi motivul

Dosarul terenurilor de la Heaven, amânat a cincea oară. Vezi motivul

5
DISTRIBUIȚI

Nici astăzi Judecătoria Timișoara nu a făcut nici un pas înainte în dosarul de corupție legat de terenurile  din zona stadionului Dan Păltinișanu, de la clubul Heaven, în care au fost trimiși în judecată  fostul șef al Direcției Patrimoniu din Primăria Timișoara, Constantin Miuț și alți patru angajați ai municipalității, Petru Opra, Aurel Roşca Octavian, Valentin Marius Voicu şi Florin Chiriţescu.


Judecătorul a vrut să pună în discuție nelegalitatea actului de sesizare, dar apărătorul lui Miuț a ridicat și el o excepție a actului de nelegalitate a rechizitoriului întocmit de DNA. Ceilalți apărători au cerut termen pentru a studia cele invocate. Procurorul DNA a considerat că se pot discuta excepțiile pentru a nu se mai tergiversa dosarul. În final, judecarea dosarului s-a amânat pentru a cincea oară, termenul fiind fixat în septembrie.

5 COMENTARII

  1. Mafia locala inca are un cuvant de spus,daca s-ar judeca procesele in alte judete sa vedeti ce condamnari ar primi dar fug de dreptate ca dracu’de tamaie,apropos d-nul Bertea cred ca aveti in partid pe unul Otet Gheorghe amic cu Dan Diaconescu dar care a creeat un sistem de inselatorii cu imobile, evident este si inceputa urmarirea penala dar omul nu poate fi gasit ptr.declaratii doar la mitingurile lui Diaconescu apare, poate ajutati justitia si politia sa faca dreptate.

  2. Nu stiu cine este acest „otet gheorghe”……dar daca puneti la municiliu…..org.locala condusa de Dl Mircea Purceld,o sesizare scrisa ,cu aspectele ce fac obiectul unui dosar,vom lua imediat masuri de eliminare din partid.Si eu am mai gasit cate ceva ce nu-mi place dar ne vom primeni,cu oameni noi,credibili…..Si eu si Dl Adi Diaconu suntem noi veniti in acest partid pe care vrem sa-l facem”dupa chipul si asemanarea noastra”Au venit din alte partide……dar pe masura ce-i depistam vor pleca din partid.Vrem un partid”curat”si vom reusi.

  3. Nu stiu cine este acest „otet gheorghe”……dar daca puneti la municiliu…..org.locala condusa de Dl Mircea Purceld,o sesizare scrisa ,cu aspectele ce fac obiectul unui dosar,vom lua imediat masuri de eliminare din partid.Si eu am mai gasit cate ceva ce nu-mi place dar ne vom primeni,cu oameni noi,credibili…..Si eu si Dl Adi Diaconu suntem noi veniti in acest partid pe care vrem sa-l facem”dupa chipul si asemanarea noastra”Au venit din alte partide……dar pe masura ce-i depistam vor pleca din partid.Vrem un partid”curat”si vom reusi.
    Astept solicitari…..si apoi….daca este membrul nostru-pleaca…..dar sunt cateva zeci de pers in Timis care suna la OTV……sigur este dreptul lor sa se vada la TV.DAR sa stiti ca DAN DIACONESCU-fondatorul PP DD nu este membru PP DD…….deocamdata.

  4. ieste adeverat domnu Bertea ca atunci cand ieriatz shef la melitzie atz zis de tzaranishti ca iei ieste beshinoshi betrini??????????????????????????????????????????? nu ca ar fi fost reu ca cam asha ieste da, totush nu trebuiea, ca domnu Barbu par ezamplu nui inca chiar beshinos betrin mai ales ca o reushit sa sa imbogatzeasca si iel si doamna ciuhandu si altz pretini dia-i lor din marea hotzie care se cheama Telpark. sa sperem ca domnu Robu n-o sa puna botu in afacerea asta prin care de ani de zile un grup restrans se imbogatzasc pe spinarea timisorenilor, si o sa-i desfiintzeze cum o promis. si bineintzeles sa le faca audit si dupe aia sa-i deie pe mana organilor in drept.si inca o problema in care se facetz lumina. mai ales ca ved ca Basescu ii acuzat de USL co cumparat ilegal o casa de la lejea 112 si nave dreptul. sa cercetatz dvs. sa vedetz ca la timisoara sor dat sute de case la legea 112 si aia piloshii care leor cumparat ilegal pe doi lei, in mare parte lio-r vindut la tzigani pe sute de mii de ieuro. daca se face lumina in acest caz penal si ciuhandu si cojocare si miutz si orza si borza o sa deie de dracu'(popa sapca). doamne ajuta.

  5. Eu nu retractez ce am zis ……si s-a dovedit ca am avut dreptate,pt ca au iesit din politica pe usa din dos cu aceasta relicva din Timisoara…..au declarat ca sunt pentru dreptate,democratie si s-au dovedit otravitzi si mai hoti decat celelalte partide….au facut din Timisoara orasul tiganilor,al neperformantei si al rusinii prin firmele lor de familie care au capusat banii publici.RUSINE!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.