EXCLUSIV Depunerea ofertelor pentru spaţiile închiriate de verişorul deputatului Popoviciu, o operaţiune...

EXCLUSIV Depunerea ofertelor pentru spaţiile închiriate de verişorul deputatului Popoviciu, o operaţiune dubioasă

1
DISTRIBUIȚI

Licitaţiile prin care cele mai bune spaţii comerciale din Aeroportul Internaţional „Traian Vuia” au ajuns la firma Trinvest Bakery SRL, unde asociat este vărul deputatului PD-L Alin Popoviciu, Cristian Iga, ridică tot mai multe semne de întrebare legate de corectitudinea desfăşurării acestora. PRESSALERT.ro a dezvăluit, în exclusivitate, faptul că Trinvest Bakery a închiriat la preţuri de chilipir spaţii din aeroport, după licitaţii la care au participat aceleaşi trei firme – SC Dinastia J SRL, Lehesim Company SRL și Trinvest Bakery SRL. Ciudat este modul în care acestea şi-au depus ofertele pentru participare.


În cazul spaţiului de 80 metri pătraţi, Dinastia J şi-a depus oferta în 26.10.2010, la ora 17,30, Lehesim Company 20 de minute mai târziu, acestea fiind înregistrate de către aeroport cu numerele 11.134 şi 11.135. Culmea este că oferta Trinvest Bakery SRL, care a fost depusă a doua zi, la ora 8,55, a primit numărul de înregistrare…6382. După ce firma verişorului deputatului a fost declarată câştigătoare au  fost semnate contractele 11.185 din 1 noiembrie 2010 şi 11.206 din 3 noiembrie 2010, valabile din 1 ianuarie 2011 – 31 decembrie 2015.

În cazul licitaţiei pentru celelalte două spaţii, Dinastia J şi-a depus oferta în 2 noiembrie 2010 la ora 17,52, Lehesim Company la 18,35, iar Trinvest Bakery la ora 19, numerele de înregistrare fiind 11.191, 11.192 şi 11,198. În cazul ambelor licitaţii, ofertele de preţ au fost identtice, Dinastia J – 37 euro/mp, Lehesim Company 35 euro/mp, Trinvest Bakery – 40 euro/mp.

Cristian Iga este asociat într-o altă firmă, New World Promotion, cu Paul Taichiş care este asociat în firma Spandex SRL cu unul dintre asociaţii de la Dinastia J SRL, Moş Vasile. Întâmplător acesta este din localitatea Leheceni, din judeţul Bihor, de unde este şi Lucian Blaga de la Lehesim Company SRL.

 

1 COMENTARIU

 1. Stimate ziarist,
  Orice om cu scaun la cap sesizeaza intentia dvs. clara de a discredita cu orice pret persoana deputatului Alin Popoviciu. Nu am nicio treaba cu nimeni, nu tin partea nimanui, nu fac politica dar , nu inteleg de ce pana acum nu a aparut niciun articol bombastic ca acesta, in care faceti pe justitiarul din vestul tarii??? Pentru cine scrieti, sau mai concret: la comanda cui? Sunteti patetic, incercati sa copiati stilul altor jurnalisti oligofreni de Bucuresti, care in afara cuvintelor: Exploziv! sau Soc ! pe care le pun inaintea fiecarei propozitii, nu au nicio treaba cu meseria in sine, ci doar dorinta de a iesi cu orice pret din anonimat.
  Andre Gide afirma: “eu numesc ziaristică ceea ce va fi mai puțin interesant mâine decât astăzi”… Chiar credeti ca ati ales momentul optim pentru a difuza o astfel de stire? Respectivul spatiu comercial din cate am auzit, functioneaza in actuala forma de 2 ani !!!
  Ca o curiozitate, cate surse ati verificat inainte de a scrie acest articol?
  Meteahna celor din tagma dvs. e ca ne luati de prosti pe toti.
  Nu mai scrieti doar de dragul de a creea senzationalul, nu ne impresionati cu articole de genul: “bă Ilie Sârbu, pentru ce le-am dat 600 de milioane la muiştii ăştia?”, (asta e doar unul din stralucitele articole ce va apartin), astea sunt titluri de ghena, de Dan Diaconescu in direct si in Reluare.
  Incercati domnule ziarist sa ridicati stacheta calitatii pseudo articolelor pe care le scremeti, incercati sa va depasiti conditia de ziarist marioneta.
  Cu stima,
  un cititor ratacit in tranzitie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.