Fostul consilier personal al lui Ostaficiuc, pus şeful PD-L Timişoara. Vezi ce...

Fostul consilier personal al lui Ostaficiuc, pus şeful PD-L Timişoara. Vezi ce funcţie vrea demisul

5
DISTRIBUIȚI

Biroul Permamanent Judeţean (BPJ) al PD-L Timiş s-a reunit de două ori pentru a face analiza rezultatelor dezastruoase de la alegerile din 10 iunie, a anunţat astăzi şeful portocaliilor din judeţ, Constantin Ostaficiuc. BPJ a dizolvat Biroul Permanent Local Timişoara. Alain Rus, fostul consilier personal al lui Ostaficiuc când era preşedinte al consiliului judeţean, a fost numit preşedinte interimar, în locul lui Ovidiu Ciuhandu , având ca sarcină expresă organizarea de noi alegeri . Aceeaşi procedură s-a aplicat şi în cazul Biroului Permanent Local Lugoj, al cărui preşedinte Marius Martinescu a înainte către PD–L Timiş o cerere de demisie. Locul acestuia a fost luat de către consilierul judeţean Mihai Bojin,  de asemenea preşedinte interimar până la organizarea de noi alegeri. Întrebat de ce l-a scos din schemă pe Ciuhandu, Ostaficiuc a comentat că  „noi nu suntem USL să executăm oameni.  Cele două măsuri au fost necesare, pentru că vorbim despre rezultate foarte slabe, faţă de cele obţinute la nivelul judeţului”.  Totodată, Ostaficiuc a precizat că termenul final pentru încheierea măsurilor organizatorice este luna august.


Alain Rus s-a făcut remarcat prin calităţile sale organizatorice la lansarea candidaţilor PD-L Timiş, pentru alegerile din 10 iunie , eveniment la care a fost maestru de ceremonii, când microfoanele au bârâit întruna şi prezentările nu au mers spre disperarea lui Ostaficiuc şi amuzamentul celor prezenţi în sală.

Cât despre o posibilă candidatură la funcţia de senator, Ostaficiuc a comentat că „trebuie să îmi depun candidatura. Nu ştiu, încă nu m-am decis”. Demisul Ovidiu Ciuhandu spune că găseşte decizia ca fiind „una perfect normală. A fost un vot dat de BPJ în urma rezultatelor de la alegeri. Este normal să vină o echipă care să se ocupe de pregătirea pentru alegerile din toamnă”.  Însă, în tot răul este şi un bine, asta pentru că Ovidiu Ciuhandu spune că „mi-am depus candidatura pentru un post de deputat . Am depus deja o cerere”.

5 COMENTARII

  1. Ma bucur pentru dl Alain Rus. Chiar merita si are toate calitatile, impuse de presedintele nostru, dl. Constantin Ostaficiuc: e agramat, nu stie sa scrie un discurs si nici sa vorbeasca liber, nu duce mai mult de 10 min la o emisiune live, e arogant, mincinos, imbarligator si, nu in ultimul rand, are limba foarte fiiiinaaaa! Exact cum ii place dlui Ostaficiuc.
    Bravo! Uite asa s-a nascut o noua sluga, ca Popoviciu nu mai e valet, acum ca e la Bucuresti! Baftalo, Alain!

  2. eu sunt unu din cei care stiu ce poate noul presedinte al filialei locale si imi dau seama ca voi vorbiti doar din auzite , dar chiar e o varianta foarte buna pentru a conduce PDL Timisoara, dar probabil sunteti doar invidiosi sau rau intentionati cu siguranta

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.