Fostul primar PD-L din Oțelu Roșu l-a amenințat în sala de judecată...

Fostul primar PD-L din Oțelu Roșu l-a amenințat în sala de judecată pe procurorul DNA UPDATE Iancu Simion, pus în libertate

5
DISTRIBUIȚI

Fostul primar PD-L din Oțelu Roșu, Iancu Simion Simi, l-a ameninţat direct pe procurorul DNA, astăzi, la Curtea de Apel Timişoara unde s-a judecat recursul împotriva deciziei Tribunalului Caraş Severin care a respins solicitarea de punere în libertate pe cauţiune a inculpatului. Iancu Simion a fost trimis în judecată de DNA alături de alţi doi primari, de şeful APIA Caraş Severin şi un patron pentru corupţie şi fraudarea fondurilor europene. Avocatul lui Iancu a precizat că nu există nici un motiv ca al său client să fie cercetat în stare de arest şi că a depus o cauţiune de 50.000 lei, riscând să piardă banii dacă încalcă condiţiile puse de instanţă. Procurorul DNA a susţinut că se impune menţinerea în arest pentru că „inculpaţii au săvârşit infracţiuni, având permanent grijă să păstreze un caracter ascuns al asocierii infracţionale”.


Când i s-a dat ultimul cuvânt, Iancu Simion Simi s-a dezlănţuit împotriva procurorului DNA care l-a pus sub acuzare şi care era în sală ” sunt de vreo 22 ani primar şi nu am avut abateri. I-am făcut lui Jurj un contract, am plătit un avans şi el n-a făcut lucrările. Eu, primarul, sunt vinovat?Jur în faţa lui Dumnezeu că sunt nevinovat. O să vadă domnul procuror ce înseamnă să ţii un om nevinovat trei luni închis. Nu e normal ca un procuror să se răzbune pe cineva care nu-i place. O să lupt şi se va dovedi că-s nevinovat”.  Rămâi pe PRESSALERT.ro să afli decizia instanţei.

UPDATE La o jumătate de oră, după ce Iancu Simion Simi l-a ameninţat pe procurorul DNA, Curtea de Apel Timişoara a admis recursul acestuia şi eliberarea pe cauţiune, urmând ca instanţa să stabilească celelalte condiţii. Fostul primar urmează să fie pus în libertate după ce instanţa va comunica decizia celor de la penitenciar.

5 COMENTARII

 1. Simi are mare dreptate !!!! Dumnezeu este in cer si pt. PROCURORI, JUDECATORI si alt gen de … MAGISTRATI. Pacat…mare pacat de amnezia acestora ….Asa cum am mai scris ….procesul lor este un film de proasta factura …dupa un prost scenariu. Chiar credeti ca un intreg judet Caras-Severin …poate fi dus de nas???

 2. E mare pacat ca un astfel de om sa stea nevinovat dupa gratii,
  in timp ce alti imbuibati din zona,(care dupa cum se aude ,”nu-s prea straini de ce i se intampla lui Simi”),se lafaie cu nesimtire dintr-un partid in altul,tot in frunte,cu o gramada de procese mult mai mari si mai grele,cu alte fapte mult mai grave, reclamate la DNA, dar ignorate de acelasi DNA,. Si nimeni nu le face nimic…

 3. Un analfabet din Caraș amenință un procuror! Bă Frunză poate mai vi pe la Timișoara la vamesul cioban sa va plangeti de mila așa ca între voi agramatii, atunci sa-l aduci si pe clovnul asta sa ne mai distreze o tura, vai de capul vostru de gugulani prosti!

 4. Ati vazut pe cineva care recunoaste ca e vinovat? Dar nici cu procurorii Timisoarei nu mi-e rusine. Sper ca acest procuror DNA, sa fie mai profesionist decit INCOMPETENTII de la Parchetul Timis. O sleahta de corupti, care fac jocul hotilor si prietenilor de tot felul:avocati, judecatori,etc.Astia in proportie de cel putin 70% , nu au ce cauta acolo. NU FAC NIMIC! Actioneaza la ordine!

 5. PENTRU ACEST DOMN „CAMACIO”,(EU STIAM CA SE SCRIE „CAMACHO”),(ORICUM E OPTIUNEA DUMITALE,),VREAU SA ASEZ NISTE RASPUNSURI PUNCTUALE,…
  VIZAVI DE JIGNIREA GUGULANILOR:
  1)DOMNULE,VREAU SA-TI AMINTESC CA,NU TOTI GUGULANII SUNT PROSTI!
  2)VOI,TIMISENII SI TIMISORENII VA LAUDATI CU TEZAURUL FOLCLORIC AL BANATENILOR,INCLUSIV,(SI MAI ALES),.. AL CARASENILOR!
  (NU VREAU SA ATING CELELALTE ASPECTE CULTURALE).
  3)DACA NU STII CINE A DEPUS TOATE EFORTURILE,ATUNCI CAND NIMENI NU A FACUT NIMIC!!!),SA O ADUCA IN TARA PE DEFUNCTA MARIANA DRAGHICESCU,
  (DIN CANADA,UNDE NIMENI NU S-A IMPLICAT),PRIETENE,….,
  ,AFLA CA ACELA,A FOST,(FARA ALT INTERES,DOAR DIN DRAGOSTE,PASIUNE SI PATRIOTISM,:IANCU SIMION SIMI !!!).(PE ATUNCI NU ERA PRIMAR NICIUNDE)!
  4)CEILALTI DOI,…”MOTOR”,..SI „FRUNZA”,…NU MA INTERESEAZA,!!!!
  ..SI NU PREZINTA VREUN POL IN CEEA CE AM PREZENTAT SI VOI PREZENTA AICI,…,DECI,
  5)CORDIALE SALUTARI TUTUROR BANATENILOR,OAMENI DE BINE,NEAFILIATI POLITIC,…,IUBITORI DE CULTURA SI MUZICA IN GENERAL,INCLUSIV MUZICA POPULARA CLASICA..(MAI PUTIN MANELISTI),…DE CE SPUN ASTA?
  VEZI PUNCTUL 6!
  6)SUNT CARASAN SI GUGULAN.AM ABSOLVIT IN TIMISOARA,(FACULTATEA DE MECANICA PROMOTIA 1983,CU MEDIA 8,98!!,FARA NICI UN FEL DE PILE SAU RELATII!!),AM STUDIAT CHITARA CLASICA 4 ANI,AM FACUT FOLK,AM ASCULTAT INTENS SI MI-AU PLACUT PHOENIX,BEATLES, WHO,BEE GEES,PINK FLOYD,
  ALLAN PARSONS PROJECT,THE ROLLINGSTONES,QUEEN,DIRE STRAITS,GENESIS,
  ERIC CLAPTON,BOB MARLEY,ETC,..AM FOST PRINTRE PRIMII CARE AU SAVURAT MIKE OLDFIELD,JEAN MICHELLE JARRE SI VANGHELIS.(AM COLECTIE PERSONALA,ADUNATA IN 30 DE ANI,PESTE 800 ALBUME-DECI E CLAR,ASCULT SI ACUM,..PE LANGA MARII CLASICI,CARE NU LIPSESC DIN COLECTIE!!
  SI DE ASEMENI, PE LANGA MARII NOSTRII RAPSOZI:ANA PACATIUS,REMUS BISTRITA,LUCA NOVAC,PETRICA MOISE,MARIANA DRAGHICESCU SI CEILALTI…
  7)AM SCRIS TOATE ACESTE LUCRURI,PUR SI SIMPLU DINTR-UN SENTIMENT DE DECEPTIE,DERANJ SI DEZAMAGIRE,…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.