HALUCINANT „Nevasta lui Năstase l-a schimbat pentru că nu vroia să-i fie...

HALUCINANT „Nevasta lui Năstase l-a schimbat pentru că nu vroia să-i fie văzut soţul cu cămaşa plină de sânge”

5
DISTRIBUIȚI

Vicepreşedintele PSD Timiş, Ovidiu Brânzan, a tunat şi a fulgerat, astăzi, împotriva DNA din cauza anchetării medicilor care l-au îngrijit pe Adrian Năstase după ce fostul premier s-a împuşcat în gât. Asta deşi fostul ministru al Sănătăţii a recunoscut că nu ştie exact de ce au fost acuzaţi Bărdişteanu şi directorul Spitalului de Urgenţă Floreasca.


„Era normal ca să-l ducă pe Adrian Năstase la spitalul de urgenţă şi nu la spitalul penitenciar. Era un om împuşcat în gât şi poliţiştii nu erau medici de specialitate să ştie cât de gravă era rană. Cer, în numele clubului medicilor social-democraţi din Timiş, prim procurorului general al României, Laura Codruţa Kovesi, să ia toate măsurile pentru restabilirea legalităţii şi să fie oprită tracasarea corpului medical”. În încercarea de a-i lua apărarea fostului premier, Brânzan a explicat că după ce acesta s-a împuşcat „nevasta lui Năstase l-a schimbat pentru că nu vroia să-i fie văzut soţul cu cămaşa plină de sânge. Să nu-l vadă ziariştii aşa”.

5 COMENTARII

  1. Are dreptate Domnul Ex Ministru. De ce Societatea Civila nu s-a revoltat impotriva unor asemenea practici de intimidare si tracasare a corpului Medical???? Aaaaaaaaaaaaa, medicii sant buni doar cand avem nevoie si ne este teama ca bu vom supravietui???Sau traim acele vremuri cand medicul punea diagnostic cu pistolul la tampla….Acestea au fost „pretioasele indicatii „, date de suspendatul…..Imi este rusine de slugarnicia si somnolenta in care zacem….

  2. Ptr. Nicoleta
    Coană mare, cu ce schimbă reacţiile matale hormonale faptul că trupele băsiste se amestecă în actul medical? Ai vrea să fii măcar o secundă în locul lui Năstase, ştiind că medicul care se va ocupa de tine va fi anchetat pentru că nu te-a lăsat să mori?
    N-am crezut până acum că hormonii pot fi coloraţi politic… Apropo de fixaţia matale: ştii de câte ori o lua în gură precum coasa Maria Băsescu la întoarcerea din cursă ( aia a fost doar vreo câţiva ani!) sau de la birt a marinarului naţional? Pe subiectul ăsta aş fi vrut să-ţi văd feminismul portocaliu!

  3. Vai, am ramas prost dar mi-am revenit cand am citit ca „Nevasta lui Năstase l-a schimbat…”. Tot cautam sa inteleg cu cine l-a schimbat, de ce, s.a.m.d., si nu rezulta din text. Intr-un final m-am prins ca l-a schimbat de fular.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.