Luat de valul suspendării lui Băsescu, consilierul județean Ilie Bertea a încurcat...

Luat de valul suspendării lui Băsescu, consilierul județean Ilie Bertea a încurcat personajele lui Caragiale

6
DISTRIBUIȚI

Încă de la momentul în care s-a lansat în cursa pentru Primăria Timişoara , PP-DD-istul Ilie Bertea a anunţat că va folosi Facebook ca metodă de comunicare cu cetăţenii, pentru a ţine aproape, aşa cum îi stă bine unui fost poliţist. Chiar dacă a pierdut alegerile, Bertea nu a renunţat la îndeletnicirea sa preferată, iar suspendarea lui Traian Băsescu s-a dovedit a fi un prilej numai bun pentru oferi un sfat competent, cum numai un reprezentant al „Partidului Poporului – Dragoste şi Dreptate” putea să dea. Astfel, din dragoste şi grijă enormă pentru alegători, aşa cum numai când încerci să faci un bine se poate întâmpla, consilierul județean Ilie  Bertea l-a confundat pe Pristanda, culmea şi el tot poliţist, cu nimeni altul decât cetăţeanul turmentat.


„Exista o ingrijorare justificata atat a D,voastra cat si a mea,fata de cearta USL-PDL…….iar multi se intreaba si ma intreaba….,ca la Caragiale…PRISTANDA”EU CU CINE VOTEZ?”, a scris fostul polițist pe pagina personală de Facebook.  Şi pentru că atunci când doi se ceartă, al treilea câştigă,  planul pare bine pus la punct. „ Ideal pt noi,ca partid este ca ambele tabere sa faca tot mai multe gafe,sa piarda multe procente,iar noi sa le castigam. Eu personal,voi vota DEMITEREA LUI BASESCU…..dar nu va cer sa faceti ca mine. Sper ca in 29 sa cada Basescu,iar in Octombrie,sa cada si actualul guvern,pentru a intra la guvernare,Partidul Poporului-Dan Diaconescu……singurul fara gafe,fara abuzuri,fara hoti in componenta lui”.

6 COMENTARII

  1. Chiar asa naiv este dl.Bertea? O sa vedem dupa alegeri ce va fi! Dar in acest D.D., nu am incredere.Iar in Timisoara, au intrat in partid si cei certati cu legea.

  2. ȘI CARE-I PROBLEMA, DACĂ PRISTANDA (POLIȚISTU) = CETĂȚEANU TURMENTAT ? DOI ÎN UNU, LA SUPRA-OFERTĂ ! PUPAT POPORU PPDD ÎN PIAȚA ENDEPENDENȚEI ! ! !

  3. Da,Da, Da, BIs BIs , mergeti si votati suspendarea lui baswscu si in toamna ve-ti avea ocazia sa votati partidul poporului, cel mai curat si cel mai uscat……..ca padure fara uscaturi ………..

  4. Ca le-am incurcat scuze……..se mai intampla desi vorbesc si scriu si citesc si studiez in limba romana,BINE.Dar le-am studiat acum vreo 40 de ani,operele liu Caragiale…..si sunt multe si frumoase…..si „de actualitate”.Da ,cetateanu,turmentat a zis”eu cu cine votez”nu politaiu,…..dar si el era nedumerit ada cum suntem f.multi acum.Dar D,le”Gusti-Dimitrie Gusti….ati scris sub anonimat la data de 11.07.2012…..cu trei postari mai sus k sunt „un parvenit”Va rog sa dezvoltati ce stiti despre cuvantul”parvenit”si de ce eu…..sunt asa cum zici?ma cunosti?esti unul dintre fostii mei „clienti?”te invit la dialod liber,civilizat….pe fata nu ascuns dupa gard.Deci eu sunt consilier judetean ales de peste 10mii de voturi libere date la alegeri.Sunt convins ca daca ma veti studia,cerceta,o sa am votul dvs….daca sunteti de buna credinta.Dar…..dinpacate,sunt mii ca dvs care injura „ASCUNSI dupa gard-anonimi”pentru ca n,au argumente…..si pot sa ponegreasca liber.Nu,d,le.nu sunteti corect…..injurati-ma cu adevaratul nume,si va ignor la fel de mult,pt ca sunteti doar un oarecare….ca sa nu zic”nimeni”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.