Mii de pachete de țigări și sute de litri de alcool de...

Mii de pachete de țigări și sute de litri de alcool de contrabandă, capturate la Deta

3
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră din cadrul STPF Timiş – Biroul de Combatere a Migraţiei Ilegale şi a Infracţionalităţii Transfrontaliere au confiscat, ieri noapte, o importantă cantitate de tutun și alcool de contrabandă din Serbia.


Aceștia au oprit la un filtru organizat la intrarea în localitatea Deta pe conducătorul  unui  autoturism „Dacia Logan”, despre care deţineau date că se ocupă cu traficul cu produse accizabile. Când au verificat mașina lui Ioan P., în vârstă de 39 de ani, poliţiştii de frontieră nu au avut prea mut de căutat. Au trebuit să deschidă portierele și portbagajul. Mașina era ticsită cu 5.428 pachete de ţigări în valoare de 24.426 lei şi 443 l alcool în valoare de 8.860 lei. Șoferul nu avea acte de provenienţă pentru marfă, tutunul și alcoolul au fost confiscate, iar bărbatul s-a ales cu dosar penal.

3 COMENTARII

  1. Daca se vrea ordine in tara atunci incepeti de sus,de sus de tot ,de la cei care au jefuit Romania,de la cei care au averi nemasurate si nu au muncit pentru asta.Voi urecheati cate unu din asta mic sa aratati ca legea si ordinea domneste in tara.Cu asa stire nu ne pacaliti.Ceausescu mai scotea periodic borfasii mici si gainarii,a-ti putea face la fel si in locul gainarilor sa-i cazati pe nemernicii care ne-au furat timp de 20 de ani.

  2. pt Vio D:
    Îţi înţeleg oful ,da cine vrei tu să i „rezolve” pe ăia mari?
    Nişte poliţişti de la nivel mic? Sau Boţa? Vedeţi voi „mesele” ce faceţi pe la votări,pe la referendum…

  3. Si aia mari au inceput tot asa cu portbagajul,cu sacosa,cu baxul etc. Cu astfel de judecati ne invartim intr-un cerc vicios si nu mai iesim din el. Sa se termine si cu rahatii astia de 2 lei care in loc sa munceasca ceva,merg SA SE MILOGEASCA PE LA VAMESI sa-i lase sa treaca cu cateva sticle de alcool sau cateva cartuse de tigari. SUNTEM PENIBILI CA SI POPOR SI NU VREM SA NE DEPASIM CONDITIA,VREM MOCIRLA SI MIZERIE ! CATI SARBI ATI VAZUT SA TREACA TIGARI SPRE ROMANIA ??? F.PUTINI. SI STITI DE CE? PT. CA DESI TRAIESC MULT MAI RAU DECAT NOI,AU DEMNITATE SI NU SUNT NEAM DE MILOGARI SI GUNOAIE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.