Nicolae Robu, chemat să dea explicații demonstranților din Piața Operei

Nicolae Robu, chemat să dea explicații demonstranților din Piața Operei

6
DISTRIBUIȚI

Schimbarea avocatului poporului, demiterea lui Vasila Blaga şi a Robertei Anastase,  plagiatul premierului Victor Ponta au fost doar câteva din principalele nemulţumiri ale celor care au ieşit ieri în Piaţa Operei din Timişoara.  În marea de pancarte cu mesaje care mai de care mai războinice, pe o foaie albă stătea scrisă întrebarea „Robu’ lu’ Ponta?”. „ Sunt politehnist, nu ştiu dacă este sau nu noul primar un sclav ai puterii, dar nu pot să nu mă întreb”, a  declarat cel care a conceput mesajul.


Şi nu a fost singurul care a avut nelămuriri cu privire la situaţia liberalului. „Să vină în stradă să ne explice el, în calitate de profesor, cum putem să avem un premier care a plagiat. Îl aştept”,  a comentat  profesorul universitar Daniel Vighi.  Alţi protestatari au fost şi mai curajoşi, şi au lipit pe unul din stâlpii din faţa Acvariului, construcţia „preferată” a noului primar următoarele mesaje: „Domnule Robu, Timişoara a votat omul şi nu USL. Vă rog demisionaţi în semn de protest din USL”. „Timişoreni, să vă fie ruşine”.   Desigur că nu au lipsit nici regretele legate de fosta administraţie. „ Domnule Ciuhandu, dacă mai credeţi în Timişoara vă rugăm să ne ajutaţi să ne adunăm” a fost mesajul lipit sub solicitarea făcută primarului.

6 COMENTARII

  1. De ce nu au cerut sa vina procurorul sef al Romaniei sa le explice cum a plagiat ea in teza ei de doctorat (sustinuta la Universitatea de Vest din Timisoara) – ca a recunoscut ca nu a indicat de fiecare data textele si ideile preluate de la altii? De ce nu au cerut sa vina Elena Gabriela Udrea sa le explice de ce a semnat o lucrare pe care a recunoscut ca a scris-o altcineva, al carui nunme nu este mentionat nicaieri? De ce nu au cerut sa vina Traian Basescu sa le explice de ce a declarat ca pensia sociala minima va fi de 500 lei, ca va insista ca numarul parlamentarilor sa fie redus la 300 si sa se desfiinbteze judetele pentru a se realiza 8 regiuni mari (l-ati mai auzit vorbind despre aceste subiecte in ultimele 6 luni ?…)….

  2. dragi pedelisti sunteti de o ipocrizie fara margini. de ce nu sunteti macar demni? Ati pierdut lupta! 🙂
    aaa … stiu de ce nu sunteti demni: fiindca nu ati fost niciodata si acuma va pierdeti canalele financiare din care va adapati cu banul public. Nu e asa domnule Vighi si ceilalti de la societatea Timisoara? Nu e asa domnilor „profesori” de la Universitatea de Vest conectati la ICR? Sa nu credeti ca nu se stie despre fiecare dintre dumneavoastra ce banuti publici a papat si pentru ce precum si mizeriile ilegale pe care le-ati facut. Va urma ca justitia (fiind independenta) sa isi faca treaba.

  3. @Johnny,
    astea nu sunt argumente. Kovesi să răspundă, deocamdată nu conduce o țară și nu emite legi care ne influențează viața. Udrea n-a mai dat doctoratul, deci care-i problema? Băsescu insistă de ani de zile cu modificarea Constituției în sensul reducerii parlamentarilor la 300 și a parlamentului unicameral. Pe ce post tv. vă uitați de n-ați auzit asta? Asta doar de dragul adevărului, pentru că cei care se adună în centru nu protestează pentru persoane, ci pentru stat de drept și respectarea legii.
    @preaferictro?- nu susține nimeni PDL, nu există nici măcar un afiș în sensul ăsta, toate se referă la democrație și instituțiile ei, la Lege, stat de drept, apărarea Justiției. Sigur că pentru asta trebuie să știi ce e o instituție și cu ce se mănâncă statul de drept- cam greu, nu? În Piață nu sunt doar cei de la Timișoara, fiți serios!Dar sunt oameni care știu să proceseze informațiile, nu doar să le înghită pe nemestecate.

  4. pt „preafricito” – dupa cum te si autonumesti nu esti in toate mintile de fapt esti bolsevica rosie si cum aia nu prea gandesc se explica !!

  5. Pe mine nu ma intereseaza politica dar stiu un lucru: Vighi si tovarasii sai sunt sustinatori fanatici ai lui Basescu. Vighi mi-a fost profesor si ne enerva la culme cu partizanatul lui. Va garantez ca nu-l preocupa plagiatul sau alte chestii din astea ci ca pica Basescu si-si pierde privilegiile. Rusine d-le Vighi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.