PD-L Timiş îl atacă dur pe Crin Antonescu

PD-L Timiş îl atacă dur pe Crin Antonescu

8
DISTRIBUIȚI

PD-L Timiş a trimis un comunicat de presă la scurt timp după încheierea mitingului pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu, acuzând faptul că „în calitate de preşedinte interimar, Crin Antonescu  s-a prezentat în faţa noastră ca unul dintre cei  mai fanatici susţinători ai USL!”.


Pedeliştii nu au ratat ocazia să-l atace pe Antonescu deoarece”un preşedinte interimar nu poate fi partizan politic, nu se poate pronunţa nici pentru, nici împotriva unui miting de partid, indiferent care este acesta. Crin Antonescu, preşedintele interimar al Romaniei, a ţinut însă să faca mai mult decât să vorbească! S-a urcat pe scena USL şi a împroşcat cu noroi!”. Colegii de partid ai lui Constantin Ostaficiuc şi Alin Popoviciu i-au cerut preşedintelui interimar „să respecte măcar bunul simţ şi să nu vorbească despre sângele vărsat la Timişoara, despre eroii acestui oraş”.

8 COMENTARII

 1. PDL, atentie la mine: presedintele interimar este in continuare presedinte al PNL, degeaba scheunati ca si cateii la luna, este interimar si va candida in campania de alegeri prezidentiale ca membru de partid. Pentru ca pe 29 il vom matura pe broscoiul vostru de apa sarata. Aveti ce v-ati cautat!

 2. si domnu ostafriciuc si domnu pompoviciu sunt ashteptatz cu drag de martalogii din …popa shapca. avetz loc prigatit speciale la dushuri…fetitzelor !

 3. Chiar asa cum isi permite justitia din Romania,mai ales ANI sa amane judecarea lui Costi abia in 05.04.2013!!!Iar in cazul „langos”,asta are un tupeu de borfas,o sa-l infunde pe „chilotarul sef” de la aeroportul Timisoara ani multi la bulau, pentru falsurile in acte!!!Sursa imi comunica ca e una Covasa care inca mai trasmite informatii onanistului spion!!!

 4. TIMIȘ. Munții de dosare pe care le au de soluționat judecătorii reprezintă motivul pentru care instanța a programat recursul liderului CJ și PDL Timiș, Constantin Ostaficiuc, abia în data de 5 aprilie 2013 în procesul cu Agenția Națională de Integritate (ANI). Așadar, Ostaficiuc poate candida liniștit la alegerile din 10 iunie pentru un nou mandat în fruntea administrației județene.
  Vă reamintim că ANI l-a declarat pe Ostaficiuc în conflict de interese deoarece, în calitatea sa de președinte al CJT, i-a concesionat o parcelă de teren în Parcul Industrial deținut și administrat de instituție, firmei Ornella Design, la care acționari sunt membri ai familiei sale (soția, fiica și ginerele).
  Potrivit legii, o persoană aflată în conflict de interese nu mai are voie să candideze vreme de trei ani la o funcție publică.
  Liderul Consiliului Județean, Constantin Ostaficiuc, a atacat prin recurs decizia luată de Curtea de Apel Timișoara.
  În data de 18 ianuarie, solicitarea președintelui CJT, Constantin Ostaficiuc, de anulare a raportului ANI în care a fost găsit în conflict de interese, a fost respinsă de către Curtea de Apel Timișoara.
  Ostaficiuc a făcut apoi recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, careva fi judecat în 5 aprilie 2013.

 5. Acesti politicieni au uitat pentru ce au fost alesi,fiecare se ”lupta ” pentru o alta Romanie de parca ar fi mai multe .Va veni si timpul cand vor da socoteala pentru tot ce au distrus ,pentru tot ce ar fi putut face bine si nu au facut.Ca cetatean roman ma simt nedreptatit ,puternic lezat economic si umilit in propria mea tara din cauza starii de dezastru in care se afla tara si cetatenii onesti

 6. Ce tare e Alin Popoviciu 🙂 Colegii lui zbiara ca atinsi de holera : COMUNISTII, COMUNISTII, Iar Alin Popoviciu ce are ? ARE scris P.C.R. la numarul de la masina. De ce nu are scris P.D.L. ? Pentru ca el e smecher natural. Dar nu conteaza, sanatate maxima si sa ne avem ca fratii si dupa ce pica Basescu. Smecherii astia din PD-L’ul local nu pica cu Basescu pentru ca majoritatea lor sunt din aripa de-l sustin pe BLAGA si Ostaficiuc. Ei se vor face frati cu Bojin si tutror le va merge bine! Nu va agitati prea mult cetateni, chiar nu aveti pentru ce.

 7. Nu se schimba prea mult in politica, daca sint lasati mai departe in partid, infractori… Se stie cine sint. Ii cunoaste Timisoara, ii cunoaste tot judetul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.